Legal Counsel - Vilvoorde
10/05/2021

Région: Brabant flamand
Fonction: Juristes, Notaire
Environnement: Entreprise
Matières: Droit de l'immobilier
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: VL/LAW/2891/21

Master rechten met 3 tot 5 jaar professionele ervaring als advocaat, bedrijfsjurist of notarieel jurist en met een bijzondere interesse en kennis van het vastgoedrecht.Nederlandstalig / Franstalig met een uitstekende kennis van de tweede nationale taal. 

Tout Montrer
Tout Fermer


Wereldhave Belgium is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (GVV) met focus op commercieel vastgoed in België. Wereldhave Belgium richt zich bij nieuwe investeringen op winkelcentra en retail parks.

Wereldhave Belgium wil waarde creëren door actief management van winkelcentra en de (her)ontwikkeling van winkelcentra voor de eigen portefeuille. Met eigen medewerkers onderhoudt Wereldhave Belgium rechtstreeks contact met de huurders.

Als legal counsel rapporteer je aan de Head of Legal van de Vennootschap en werk je nauw samen met andere afdelingen van de Vennootschap (o.a. de afdelingen leasing en operations), wat een gevarieerde juridische ondersteuning van de business inhoudt. Je zorgt op effectieve wijze voor juridische conformiteit en minimaliseert de kans op risico’s voor de onderneming. Jouw taken omvatten o.a. het adviseren, opstellen, redigeren en onderhandelen van commerciële en burgerlijke huurovereenkomsten en andere diverse vastgoedgerelateerde overeenkomsten en documenten.

Je controleert ook het werk van externe juridische adviseurs en notarissen die aangesteld zijn om de onderneming bij te staan, je geeft advies aan niet-juridische belanghebbenden binnen het bedrijf en je kunt worden gevraagd om geschillen te beheren met ondersteuning van externe juridische adviseurs.

Je kunt worden gevraagd zitting te nemen in projectwerkgroepen, zoals die welke zich bezighouden met de duurzaamheidsverbintenissen van het bedrijf, en haar beslissingen uit te voeren. 

Je moet op de hoogte blijven van de actuele wetgeving, doctrine en rechtspraak op het gebied van vastgoedrecht.

Je hebt een master in rechten en hebt idealiter gewerkt in de materie van het vastgoedrecht. Je hebt ongeveer 3 tot 5 jaar ervaring.

Je bent een Nederlandstalige/Franstalige met een uitstekende kennis van het Frans/Nederlands (tweetalig) en een goede kennis van het Engels.

Je bent een teamspeler met uitstekende juridische capaciteiten, een ondernemende en pragmatische geest met sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, waaronder sterke redactionele vaardigheden. Je hebt het vermogen om concepten duidelijk en beknopt uit te leggen aan niet-juridische stakeholders en om terug te slaan waar nodig.

Je zal deel uitmaken van een jong en dynamisch team, nauw betrokken zijn met verschillende afdelingen van het bedrijf en je zal kunnen werken aan een grote verscheidenheid van projecten.  

Wereldhave Belgium biedt een aantrekkelijk financieel pakket aan, waaronder een bedrijfswagen en een discretionaire bonus.

Intéressé(e) ?

Contactez Sara Berquin par email ou appellez en toute confidentialit√©.
Merci de mentionner le num√©ro de r√©f√©rence  (VL/LAW/2891/21).

E-mail: [email protected]
Phone: +32 (0) 2 290 23 53
Ref: VL/LAW/2891/21
URL: http://www.vialegis.be

Contact info

Voir les autres annonces de Vialegis

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes , Notaire

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit de l'immobilier

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Brabant flamand) , Notaire (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Avocat(e) en droit...

Avocat(e) en droit commercial et contentieux (Bruxelles)

Read more
Paralegal - Brussels

Paralegal - Brussels

Read more
Advocaat vennootschapsrecht...

Advocaat vennootschapsrecht met ervaring - Antwerpen

Read more
Team Lead Paralegal

Team Lead Paralegal

Read more
Mid-level Associate...

Mid-level Associate Corporate M&A

Read more
Juriste (M/F/X)

Juriste (M/F/X)

Read more
Data Protection Officer -...

Data Protection Officer - Brussels

Read more
Legal Advisor - Brussel

Legal Advisor - Brussel

Read more
Consultant Corporate law

Consultant Corporate law

Read more
Conseiller Car Claims

Conseiller Car Claims

Read more

LexGO Network