Corporate paralegal
01/07/2019

Région: Anvers
Fonction: Paralégaux
Environnement: Entreprise
Matières: Droit commercial et contrats, Droit des sociétés
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: VL/LAW/2318/19

Je behaalde een diploma bachelor rechtspraktijk en je hebt reeds minimum 1 jaar gewerkt als corporate paralegal. Je bent nauwgezet en streeft voortdurend naar uitmuntendheid.

Tout Montrer
Tout Fermer


Gimv is een Europese investeringsmaatschappij met bijna 40 jaar ervaring in private equity. Gimv is sinds 1997 genoteerd op Euronext Brussel en heeft momenteel een portefeuille van 1,1 miljard euro aan investeringen in 55 portfoliobedrijven.

Gimv heeft een succesvol trackrecord opgebouwd in het investeren in ondernemende en innovatieve bedrijven met een bovengemiddelde groei-ambitie. In elk bedrijf streeft Gimv ernaar om waarde te creëren, door haar operationele en financiële skills aan te reiken, haar internationale netwerk ter beschikking te stellen, of een beroep te doen op haar expertise die ze over tientallen jaren heeft opgebouwd. Gimv investeert in ondernemingen die onder een van hun investeringsplatformen vallen: Connected Consumer, Health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities. Elk van deze platformen wordt ondersteund door een ervaren en toegewijd team dat opereert vanuit de thuismarkt van Gimv: België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Gimv is momenteel op zoek naar een enthousiaste corporate paralegal voor haar Legal Support Team.

Het takenpakket van het Legal Support Team bestaat uit de dagelijkse ondersteuning van het team van juristen binnen Gimv Legal, het functioneren als one-stop-shop voor vertrouwelijkheidsovereenkomsten (NDA’s) en afgeleiden in het kader van de dagelijkse commerciële werking van Gimv, de corporate housekeeping van Gimv-groep, het beheren van de juridische administratie en eventuele aanvullende individuele taken in een leidende of back-up rol.

 • Ondersteuning juristen: Het Legal Support Team ondersteunt de juristen van Gimv Legal waar nodig in hun dagelijkse werkzaamheden, zowel inhoudelijk (opmaak volmachten, opvolging van correcte ondertekening van contracten en andere juridische documenten conform interne signing policy, enz.) als praktisch (agendabeheer, organiseren of inplannen van vergaderingen of conference calls, enz.).
   
 • NDA one-stop-shop: Het Legal Support Team is zowel voor de ganse Gimv-organisatie als voor externen het aanspreekpunt voor de opmaak, ondertekening, verwerking en afhandeling van vertrouwelijkheidsovereenkomsten (NDA’s) en afgeleiden die op dagelijkse basis worden afgesloten in het kader van de commerciële werking van Gimv.
   
 • Corporate housekeeping Gimv-groep: Gimv is een beursgenoteerde onderneming met verschillende groepsvennootschappen in de kernlanden waarin Gimv actief is (België, Nederland, Frankrijk en Duitsland). Het Legal Support Team staat in voor de ondersteuning van de Chief Legal Officer & Secretary General en Governance, Risk & Compliance Associate in het dagelijkse vennootschapsrechtelijke en administratieve beheer van alle vennootschappen binnen Gimv-groep.
   
 • Juridische administratie: Het Legal Support Team is verantwoordelijk voor de elektronische en fysieke verwerking van alle getekende contracten en andere juridische documenten die traditioneel worden afgesloten naar aanleiding van transacties m.b.t. de investeringsportfolio van Gimv.
   
 • Individuele taken: In aanvulling van bovenstaande taken waarvoor elk lid van het Legal Support Team medeverantwoordelijk is, kunnen er nog specifieke individuele taken worden toevertrouwd die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met de werking en verantwoordelijkheden van Gimv Legal binnen de ganse Gimv-organisatie.

Je behaalde een diploma bachelor rechtspraktijk en je hebt reeds minimum 1 jaar gewerkt als corporate paralegal.

Je bent nauwgezet en streeft voortdurend naar uitmuntendheid.

Je werkt graag in teamverband.

Je bent proactief, loyaal en flexibel ingesteld en je neemt graag initiatief.

Je bent organisatorisch sterk en je kan prioriteiten leggen.

Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels, een goede kennis van het Frans is een plus.

Naast een competitief remuneratiepakket uitgebreid met tal van extralegale voordelen biedt Gimv je de mogelijkheid je binnen deze functie te ontplooien volgens je eigen ambities en is er aandacht voor flexibiliteit inzake work-life balance.

Intéressé(e) ?

Contactez Sara Berquin par email ou appellez en toute confidentialité.
Merci de mentionner le numéro de référence  (VL/LAW/2318/19).

E-mail: career@vialegis.be
Phone: +32 (0) 2 290 23 53
Ref: VL/LAW/2318/19
URL: http://www.vialegis.be

Contact info

Voir les autres annonces de Vialegis

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Paralégaux

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , Droit des sociétés

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Paralégaux (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Associates Corporate &...

Associates Corporate & Financial Law

Read more
Jurist vennootschapsrecht...

Jurist vennootschapsrecht (Gent)

Read more
Legal Counsel - Belgium

Legal Counsel - Belgium

Read more
Juriste

Juriste

Read more
Juriste en Droit Social -...

Juriste en Droit Social - Bruxelles

Read more
Ervaren Juridisch Adviseur

Ervaren Juridisch Adviseur

Read more
Senior Compliance Officer...

Senior Compliance Officer (KYC)

Read more
Legal Compliance Officer

Legal Compliance Officer

Read more
Corporate, M&A and...

Corporate, M&A and Capital Markets Lawyer

Read more
Senior Legal Counsel -...

Senior Legal Counsel - Commercial

Read more

LexGO Network