Advocaat in ondernemingsrecht (Brussel)
20/04/2021

Région: Bruxelles
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Litiges et arbitrage/médiation, Droit commercial et contrats
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO17/03

Het kantoor Van Olmen & Wynant te Brussel wenst momenteel haar Commercial team te versterken met een Nederlandstalige advocaat met ervaring.

Tout Montrer
Tout Fermer


Vacature Advocaat - Ondernemingsrecht te Brussel bij advocatenkantoor Van Olmen & Wynant - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!


 

Van Olmen & Wynant is een onafhankelijk advocatenkantoor dat staat voor kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de cliënt.

Het kantoor legt zich toe op sociaal recht en vennootschapsrecht en heeft tevens een bijzondere expertise uitgebouwd in het domein van het ondernemingsrecht en de daarbijhorende geschillenbeslechting. 

Met een sterk gemotiveerd team van ervaren en meertalige advocaten bieden wij dan ook gespecialiseerd advies aan voornamelijk grote en middelgrote bedrijven, zowel in binnen- als buitenland. 

Wij streven ernaar om onze cliënten tegemoet te komen met duidelijke analyses en praktische adviezen. Wij werken met onze cliënten op basis van een persoonlijke relatie uitgaande van vertrouwen en kennis van hun specifieke noden. Deze combinatie van professionalisme en pragmatisme laat ons toe om onze cliënten op een efficiënte manier het beste advies te bezorgen.

Het kantoor heeft daarnaast uitstekende internationale contacten en werkt samen met advocatenkantoren over de hele wereld. Zo is Van Olmen & Wynant één van de stichtende leden van L&E Global (www.leglobal.org), een internationaal netwerk van niche-advocatenkantoren gespecialiseerd in sociaal recht.

Het kantoor wenst momenteel haar Commercial team te versterken met een Nederlandstalige advocaat met ervaring.


We zoeken medewerkers die:

Gedreven worden door de resultaten die ze boeken voor cliënten. Nieuwsgierig zijn en elke dag willen leren, bijsturen, verbeteren.

In de huid durven kruipen van cliënten. Comfortzones verlaten en stappen in de wereld durven zetten.

Je maakt deel uit van het Commercial team. In functie van je ervaringsniveau werk je zelfstandig of in nauwe samenwerking met een senior medewerker en/of partner van het kantoor. Je adviseert onze cliënten in uiteenlopende domeinen van het ondernemingsrecht en je staat hen bij in geschillen voor de rechtbank. 

Je beschikt over een diploma Master in de Rechten. Bij voorkeur zoeken we iemand met 3 à 4 jaar ervaring als advocaat in het ondernemingsrecht. Een specifieke bijkomende interesse voor het administratief recht en overheidsopdrachten of een eerste ervaring in deze domeinen is een pluspunt. 

Je moedertaal is Nederlands en je hebt daarnaast een zeer goede kennis van het Frans en het Engels.

Je hebt een gedreven persoonlijkheid met een praktische en proactieve ingesteldheid, hetgeen tot uiting komt in de kwaliteit van je werk en een vlotte schrijfstijl. Je kan zelfstandig werken en functioneert eveneens in een team dankzij jouw uitstekende communicatievaardigheden en je engagement. 

Je houdt van structuur en respecteert deadlines.

Een competitief loonpakket, in functie van jouw ervaring, aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden en reële carrièreperspectieven op lange termijn met een vanaf de eerste dag transparant carrièrepad.

Een uitdagende en boeiende functie, waarin je werkt voor een gevarieerd cliënteel bestaande uit zowel Belgische als internationale bedrijven. 

Een steile leercurve, dankzij de autonomie die je krijgt in dossiers, dankzij de feedback die je ontvangt en dankzij onze interne vormings-en competentieprogramma’s.

Intéressé(e) ?

Solliciteer hier online met je CV en motivatiebrief. 


Vacature Advocaat - Ondernemingsrecht te Brussel bij advocatenkantoor Van Olmen & Wynant - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de Van Olmen & Wynant

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Litiges et arbitrage/médiation , Droit commercial et contrats

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Bruxelles)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Associate Insolvency &...

Associate Insolvency & Finance Litigation (0-3 years of experience)...

Read more
Advocaat Corporate Litigation

Advocaat Corporate Litigation

Read more
Senior Legal Counsel Asset...

Senior Legal Counsel Asset Management - Brussels

Read more
Jurist vastgoedrecht

Jurist vastgoedrecht

Read more
Legal Counsel - Aalst

Legal Counsel - Aalst

Read more
Publication Officer...

Publication Officer (mission de 7 mois) Louvain la neuve

Read more
Legal Counsel...

Legal Counsel (Strombeek-Bever)

Read more
Notarieel Jurist (m/v)

Notarieel Jurist (m/v)

Read more
Medior Associate Commercial...

Medior Associate Commercial Law - Antwerpen

Read more
Junior Legal Counselor

Junior Legal Counselor

Read more

LexGO Network