Notarieel jurist of medewerker (Sint- Kwintens- Lennik)
04/11/2021

Région: Brabant flamand
Fonction: Juristes, Paralégaux
Environnement: Notariat
Matières: Droit civil, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO03/11

Je komt terecht in een warm team bestaande uit 12 medewerkers en 2 notarissen, waar een uitstekende en informele sfeer heerst en zeker al eens gelachen mag worden. Je zal instaan voor de volledige afhandeling (tot aan de ondertekening van de akte) van vooral vastgoeddossiers. Vanzelfsprekend passeren ook bij ons alle rechtstakken eigen aan het notariaat de revue (vennootschappen, nalatenschappen, gerechtelijke dossiers, schenkingen, etc.) en indien gewenst, kan je je bij ons ook daarin bekwamen.

Tout Montrer
Tout Fermer


 • Je komt terecht in een warm team bestaande uit 12 medewerkers en 2 notarissen, waar een uitstekende en informele sfeer heerst en zeker al eens gelachen mag worden.
   
 • Ons team is een gezonde mix van jeugdig enthousiasme en ervaring waar iedereen bereid is iedereen bij te staan wanneer nodig.
   
 • Het kantoor is landelijk gelegen te Sint-Kwintens-Lennik, maar ligt ook dicht bij Brussel. De dossiers spelen zich dan ook voornamelijk af in het Vlaamse en Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
   
 • Er is parkeergelegenheid aan het kantoor.
   
 • Wij hebben geregeld kantoorvergaderingen waarbij we zowel juridische nieuwigheden als de organisatie en werking van het kantoor bespreken en iedereen de mogelijkheid krijgt zijn of haar mening open en vrij te delen.
 • Je zal instaan voor de volledige afhandeling (tot aan de ondertekening van de akte) van vooral vastgoeddossiers. Vanzelfsprekend passeren ook bij ons alle rechtstakken eigen aan het notariaat de revue (vennootschappen, nalatenschappen, gerechtelijke dossiers, schenkingen, etc.) en indien gewenst, kan je je bij ons ook daarin bekwamen.
   
 • Je bent hét aanspreekpunt bij uitstek voor de cliënten en staat hen in hun dossier bij met raad en daad, waarbij je zowel aandacht hebt voor het juridische als voor hun praktische beslommeringen.
 • Je hebt een goed humeur en zin voor humor.
   
 • Je bent iemand die vlot communiceert, zowel met je collega’s als met het cliënteel.
   
 • Iemand die zelfstandig kan werken zonder dat dit echter betekent dat je aan je lot wordt overgelaten. Zowel jouw collega’s als de notarissen zijn heel toegankelijk indien je ergens een vraag over hebt.
   
 • Uiteraard waarderen wij ervaring in het notariaat, maar ook kandidaten met weinig of geen ervaring zijn welkom. Net als kandidaten die al heel veel ervaring op de teller hebben. Wij staan m.a.w. open voor iedereen!
   
 • Een goede kennis van het Frans is zeker een pluspunt.
 • Een flexibele verlofregeling waarbij je volledig vrij je verlof mag inplannen zoals jij dat wil.
   
 • Mogelijkheid tot telewerk (2 dagen per week), na een inloopperiode die we samen afspreken.
   
 • Een verloning conform jouw kwaliteiten en ervaring, aangevuld met de extralegale voordelen eigen aan het notariaat (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ecocheques, 13e maand, verzekering tegen inkomensverlies, vergoeding woon/werkverkeer).
   
 • Je hebt bij ons de mogelijkheid om via een flexibele uuregeling tot 6 verlofdagen per jaar op te bouwen, die bovenop jouw wettelijk, sectoraal en anciënniteitsverlof komen.
   
 • Goede begeleiding en ondersteuning door jouw collega’s en de notarissen.
   
 • Je krijgt bij ons alle kansen om opleidingen te volgen.
   
 • Een voltijds of deeltijds contract, met een bespreekbare uurregeling.
   
 • Post-corona 1 à 2 teambuildingactiviteiten per jaar.

Intéressé(e) ?

Gelieve uw CV en motivatiebrief te versturen naar het volgende adres: [email protected]. Vermeld de referentie LexGO03/11.
 

Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door [email protected] te contacteren. Wij zien erop toe dat al uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving.

Voir les autres annonces de Van Den Haute & De Baerdemaeker, Geassocieerde Notarissen

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes , Paralégaux

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Brabant flamand) , Paralégaux (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Advocaat/advocate...

Advocaat/advocate omgevings-, vastgoed- en overheidsrecht

Read more
Mid-Level Corporate Lawyer

Mid-Level Corporate Lawyer

Read more
Associate - IP/ICT Law (+ 2...

Associate - IP/ICT Law (+ 2 years’ experience)

Read more
Compliance Manager

Compliance Manager

Read more
Advocaten gezondheidsrecht...

Advocaten gezondheidsrecht en life sciences

Read more
Advocaten - Jonge...

Advocaten - Jonge associatie - BXL

Read more
Commercial Legal Counsel -...

Commercial Legal Counsel - La Hulpe / Ghent / Antwerp

Read more
Juriste Marchés publics /...

Juriste Marchés publics / Project Management Officer

Read more
Legal Advisor - Bruxelles

Legal Advisor - Bruxelles

Read more
Jurist (M/V/X)

Jurist (M/V/X)

Read more

LexGO Network