Legal Advisor (Antwerpen)
02/05/2022

Région: Anvers
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit du travail et sécurité sociale, Employee benefits & pensions
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: ZT 22 29-LexGO

Als Legal Advisor bied je sociaal-juridische ondersteuning aan de verschillende werkmaatschappijen binnen de groep van RGF Staffing Belgium: Start People, Unique, Solvus, USG Professionals & Bright Plus.

Tout Montrer
Tout Fermer


RGF Staffing Belgium bekleedt in België de tweede marktpositie en maakt deel uit van de groep RGF Staffing. Als Human Resources dienstverlener biedt RGF Staffing alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van HR en customer-care services. De Belgische bedrijven van RGF Staffing zijn: Start People, Solvus, USG Professionals, Bright Plus, & Unique. RGF Staffing streeft naar sterk betrokken medewerkers die volgende waarden uitdragen: resultaatgerichtheid, vooruitgang, passie, professionalisme en verbondenheid.

  • Als Legal Advisor bied je sociaal-juridische ondersteuning aan de verschillende werkmaatschappijen binnen de groep van RGF Staffing Belgium: Start People, Unique, Solvus, USG Professionals & Bright Plus. Dit doe je met het oog op het inperken van wettelijke risico’s en het beoordelen van juridische beperkingen en opportuniteiten.

  • Je staat in voor het begeleiden, opvolgen en afhandelen van klachten, inspecties en geschillen met een sociaal-juridische oorsprong om een zo optimaal resultaat voor de werkmaatschappij te bekomen, eventueel in overleg met de Senior Legal Advisors.

  • Hiernaast redigeer je op geregelde tijdstippen de juridische newsletters voor de werkmaatschappijen zodat iedereen op de hoogte is van de laatste wijzigingen.

  • Het detecteren van de opleidingsbehoeften in het kantorennet neem je ook voor je rekening. Je stelt deze sociaal-juridische opleidingen op en doceert deze.

  • Verder begeleid en werk je projecten met een juridische invalshoek mee uit. Je vertaalt juridische adviezen in pragmatische handleidingen of instructies en ondersteunt informatica-technische projecten n.a.v. te implementeren wetswijzigingen. 

  • Je behaalde een Master in de Rechten met bij voorkeur een specialisatie in het Sociaal Recht/ Arbeidsrecht en hebt al minstens een 3-tal jaren ervaring in deze materie.

  • Je bent communicatief sterk en gaat op een mature manier om met juridische problematieken en commerciële druk.

  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans.

  • Je hebt een goede kennis van Word en PowerPoint.

  • Je hebt beschikt over een analytisch denkvermogen. Hiernaast ben je klantgericht, resultaatgericht en ben je een teamplayer. 

Bij RGF Staffing werk je in een dynamische en flexibele omgeving, krijg je begeleiding on the job en ontdek je mooie perspectieven binnen een enthousiast team. RGF Staffing is een innovatief bedrijf waar altijd wat beweegt, een saaie boel wordt het dus nooit. In ruil voor jouw inzet, biedt RGF Staffing jou een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een forfaitaire onkostenvergoeding, een aantrekkelijk bonussysteem, een eindejaarspremie, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een bedrijfswagen of mobiliteitsbudget. We bieden ook de mogelijkheid om deeltijds thuis te werken (nadat je bent ingewerkt). Leuke extra’s zijn de centrale ligging in Antwerpen, talloze personeelskortingen op o.a. shops en de vele funmomenten met de collega’s. 

Intéressé(e) ?

Solliciteer online.

Vacature Jurist- Antwerpen - vind alle vacatures voor bedrijfsjuristen, legal consultants, legal interim managers, fiscalisten en advocaten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de USG Professionals

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit du travail et sécurité sociale , Employee benefits & pensions

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Advocaat Administratief recht

Advocaat Administratief recht

Read more
Corporate Paralegal

Corporate Paralegal

Read more
Commercial Legal Counsel -...

Commercial Legal Counsel - Zaventem - New position

Read more
Legal Counsel Corporate...

Legal Counsel Corporate -M&A

Read more
International Corporate Tax...

International Corporate Tax Manager - Brussels

Read more
Responsable juridique et...

Responsable juridique et gestion des risques - Namur / Bruxelles

Read more
Pas afgestudeerde master in...

Pas afgestudeerde master in het notariaat (M/V/X)

Read more
Notarieel Jurist -...

Notarieel Jurist - familierecht

Read more
Data Protection Counsel -...

Data Protection Counsel - Diegem

Read more
Legal Counsel (Corporate) -...

Legal Counsel (Corporate) - Zaventem

Read more

LexGO Network