(Notarieel) Jurist - Dossierbeheerder
10/08/2021

Région: Flandre orientale
Fonction: Juristes
Environnement: Notariat
Matières: Droit civil, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier, Planification patrimoniale
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO10/08

Notaris Annelies Turtelboom (Herzele) is op zoek naar een (notarieel) jurist voor het zelfstandig beheren en behandelen van voornamelijk vastgoeddossiers en nalatenschapsdossiers en dit in nauw contact met de cli√ęnten.

Tout Montrer
Tout Fermer


Bij ons komt u terecht in een jong en landelijk all-round kantoor, met momenteel één notaris en binnenkort een associatie van twee notarissen. We hebben een vlot team van 9 enthousiaste en gemotiveerde collega's die je graag verwelkomen.

Cliëntvriendelijkheid en kwaliteit is belangrijk voor ons. We werken hard, maar we maken ook tijd om samen te ontspannen.

Ons kantoor is gelegen in het centrum van Herzele en makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er is ruime parkeermogelijkheid aan het kantoor.

De nadruk ligt op het behandelen van vastgoeddossiers en nalatenschapsdossiers. Daarnaast behandel je ook andere, diverse dossiers.

Je beheert je dossiers volledig zelfstandig van A tot Z, vanaf de aanmaak van het dossier, de opzoekingen tot aan de ondertekening van de akte, en dit in nauw contact met het cliënteel. Je begeleidt de cliënten tijdens het volledige dossierverloop, zoals je zelf graag geholpen wil worden.

Voor de administratieve taken zal je beroep kunnen doen op een administratieve medewerker.

Je bent master rechten of master notariaat en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring opgedaan in een notariskantoor. Indien je nog geen ervaring hebt in het notariaat: laat dit dan je eerste kennismaking zijn.

Je bent leergierig, gemotiveerd en stressbestendig.

Je kan complexe zaken in eenvoudige bewoordingen aan de cliënt uitleggen.

Je integreert gemakkelijk in een groep en je hebt een open, vriendelijke persoonlijkheid met aandacht voor ons cliënteel.

  • Een voltijdse betrekking van onbepaalde duur (4/5 is bespreekbaar).
  • Correct loon in overeenstemming met je verantwoordelijkheid en ervaring.
  • Extralegale voordelen eigen aan het notariaat, naast maaltijdcheques: hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, verzekering inkomensverlies, eindejaarspremie, CAO-premie, verplaatsingsonkosten, ecocheques
  • Permanente vorming. Je hebt toegang tot een grote fysieke bibliotheek en tot juridische databanken. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, bijscholingen en webinars.
  • Een performante IT-infrastructuur (Softwarepakket van het kantoor: Acta Libra van SDP. Je zal de nodige begeleiding krijgen om met dit programma te leren werken).
  • Individuele overlegmomenten met de notaris op regelmatige basis. Je komt ook terecht in een team waar de nodige ervaring aanwezig is om je te begeleiden.
  • Aandacht voor work/life balance: thuiswerk behoort ook na Corona tot de mogelijkheden.
  • Teamactiviteiten (teambuilding, nieuwjaarsetentje, …) voor een optimale sfeer op kantoor.

Intéressé(e) ?

Graag motivatiebrief met CV aan Annelies Turtelboom, Groenlaan 67, 9550 Herzele of [email protected]. Vermeld de referentie "LexGO10/08".
 

Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, 3 jaar in onze databank bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bijv.: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door [email protected] te contacteren. Wij zien erop toe dat al uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving.

Voir les autres annonces de Turtelboom Annelies, notaris

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier , Planification patrimoniale

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Veelzijdig bedrijfsjurist -...

Veelzijdig bedrijfsjurist - Gent

Read more
Contractmanagement Officer...

Contractmanagement Officer (Anderlecht)

Read more
Legal Manager - ION -...

Legal Manager - ION - Bruxelles

Read more
Avocat mid-level -...

Avocat mid-level - Contentieux / Arbitrage - Droit Commercial

Read more
Legal & Compliance...

Legal & Compliance Manager - Brussels

Read more
International M&A...

International M&A Senior Legal Counsel - Barcelona

Read more
Juriste (M/F/X)

Juriste (M/F/X)

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Assistant(e) polyvalent(e)...

Assistant(e) polyvalent(e) - comptable et administratif(-ve)

Read more
Legal Director Benelux - Wavre

Legal Director Benelux - Wavre

Read more

LexGO Network