Notarieel medewerker - jurist (m/v) - Humbeek
25/05/2022

Région: Brabant flamand
Fonction: Juristes, Paralégaux, Notaire, Support
Environnement: Notariat
Matières: Droit civil, Droit de l'immobilier, Planification patrimoniale
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO09/05

Een voltijdse of deeltijdse betrekking van onbepaalde duur. Gedeeltelijk telewerken of flexibele werkuren.  Dat mag jij kiezen!

Tout Montrer
Tout Fermer


We zijn een flexibel, groeiend en all-round notariskantoor in Humbeek (Grimbergen, Vlaams-Brabant) waar klantentevredenheid en team spirit centraal staan. Het team bestaat uit de notaris, een kandidaat-notaris, 6 notarieel medewerkers en een administratief-en financieel verantwoordelijke. We gaan volop mee in de evolutie binnen het notariaat naar steeds meer samenwerking, professionaliteit, luisterbereidheid en duidelijke communicatie met het cliënteel. Er wordt sterk geïnvesteerd in de IT-ondersteuning voor de dagdagelijkse praktijk en we zetten in op permanente opleiding van de medewerkers. Zo slagen we erin om alle ontwikkelingen in de verschillende notariële domeinen op te volgen en de workload efficiënt en evenwichtig te verdelen.

Om onze cliënten nog beter van dienst te zijn, zoeken we een notarieel medewerker met ervaring of een notarieel jurist (al dan niet met ervaring).

Als notarieel medewerker zal je bijgestaan worden door een ervaren en enthousiast team. 

Ben je juridisch onderbouwd? Je behandelt zowel courante als meer complexe dossiers af in alle takken van het notarieel recht (vereffening-verdeling, basisakten, beslag, vennootschapsakten, kredietakten, verkopen, EOT, schenkingen, ...) alsook de dossiers waarbij juridische kennis en ervaring in het notariaat een must zijn (vereffening-verdeling, rangregeling). Jij helpt de notaris in de rol van raadgever en adviseert onze cliënten in gemakkelijke tot complexe materies.

Geen juridische onderbouw maar passie voor het notariaat? Jouw focus zal vooral liggen op het vastgoedrecht (zowel verkoop uit de hand, financiering van de aankoop, opstellen en nakijken verkoopovereenkomst als het maken van de notariële akte)als familiaal recht en familiaal vermogensrecht.Maar als je wilt kan je betrokken worden in meerdere domeinen van het notarieel recht. Je zal jouw dossiers zelfstandig beheren (vanaf de opstart tot de archivering van de akten) maar, waar nodig, bijgestaan worden door onze juristen. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor agendabeheer, opnemen telefoon en ontvangst van cliënten.

 • Je hebt relevante werkervaring binnen het notariaat OF je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in de rechten of rechtspraktijk. Mogelijks behaalde je al een master in het notariaat.

 • Je bent dynamisch en positief ingesteld en je communiceert open en vlot met alle collega's.

 • Je hebt doorzettingsvermogen en gevoel voor verantwoordelijkheid. 

 • Je bent administratief sterk, goed georganiseerd, nauwkeurig en je hebt aandacht voor detail.

 • Je bent opgewassen tegen variabele werkdruk.

 • Je hebt voldoende inlevingsvermogen om de noden van de cliënten in te schatten. Je stelt vragen waar nodig en je vermijdt het onnodig gebruik van juridisch jargon.

 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands (niveau moedertaal) en je hebt een actieve kennis van het Frans (zowel geschreven als mondeling). Kennis van het Engels is aangewezen doch niet noodzakelijk.

 • Enige ervaring met ActaLibra is zeker een plus.

 • Een voltijdse of deeltijdse betrekking van onbepaalde duur. Gedeeltelijk telewerken of flexibele werkuren.  Dat mag jij kiezen!
   
 • We heten je graag zo snel mogelijk welkom, liefst onmiddellijk!
   
 • Een verantwoordelijke functie binnen een warm team
   
 • Een oprecht streven naar een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard zijn er pieken in het werkvolume, maar binnen het team maken we transparante en duidelijke afspraken over de verdeling van het werk.
   
 • Een moderne efficiënte en ergonomisch ingerichte werkplek, met alle nodige IT-systemen en een breed gamma aan juridische modellen en documentatie.
   
 • Een motiverend loon in functie van opleiding en ervaring, aangevuld met een mooi pakket aan extra-legale voordelen (o.m. laptop, maaltijd- en ecocheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering).

Intéressé(e) ?

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met CV. Email: [email protected]. Vermeld de referentie "LexGO 09/05".


Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum/ studies bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang. We kunnen gedurende deze termijn dan immers contact met u opnemen voor een nieuwe job opportuniteit binnen onze instellingen. Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door onze functionaris van gegevensbescherming te contacteren via [email protected]. Wij zien erop toe dat al uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.
 

Vacature notarieel jurist of master in het notariaat bij notariskantoor Bieseman te Humbeek (Grimbergen) - Vind alle vacatures voor notariële juristen, kandidaat-notarissen, notariële medewerkers en paralegals en legal support op www.lexgo.be, de grootste juridische en compliance job board in België en Luxemburg

Voir les autres annonces de Toon Bieseman, notaris

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes , Paralégaux , Notaire , Support

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit de l'immobilier , Planification patrimoniale

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Brabant flamand) , Paralégaux (Brabant flamand) , Notaire (Brabant flamand) , Support (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Medewerker (m/v) - Dienst...

Medewerker (m/v) - Dienst projecten / verkoop (Malle)

Read more
Paralegal Consultants -...

Paralegal Consultants - Vlaanderen

Read more
Dossierbeheerder vastgoed

Dossierbeheerder vastgoed

Read more
Corporate Paralegal

Corporate Paralegal

Read more
Commercial Legal Counsel -...

Commercial Legal Counsel - Zaventem - New position

Read more
Legal Counsel Corporate...

Legal Counsel Corporate -M&A

Read more
Avocat(e) junior - Droit...

Avocat(e) junior - Droit commercial et Contentieux - Bruxelles

Read more
Bedrijfsjurist - Innovatief...

Bedrijfsjurist - Innovatief bedrijf - regio Antwerpen

Read more
Pas afgestudeerde master in...

Pas afgestudeerde master in het notariaat (M/V/X)

Read more
Corporate Legal Counsel...

Corporate Legal Counsel & Company Secretary

Read more

LexGO Network