Dynamische administratief medewerker (m/v) - Humbeek
11/05/2022

Région: Brabant flamand
Fonction: Paralégaux
Environnement: Notariat
Matières: Droit civil, Droit de l'immobilier, Planification patrimoniale
Job Type: Temps Plein, Temps Partiel
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO09/05-II

Als administratief medewerker zal je bijgestaan worden door een ervaren en enthousiast team.  Je staat in voor agendabeheer, opnemen van telefoons en onthaal van cliënten. Voltijds of deeltijds.

Tout Montrer
Tout Fermer


We zijn een flexibel, groeiend en all-round notariskantoor in Humbeek (Grimbergen, Vlaams-Brabant) waar klantentevredenheid en team spirit centraal staan. Het team bestaat uit de notaris, een kandidaat-notaris, 6 notarieel medewerkers en een administratief-en financieel verantwoordelijke. We gaan volop mee in de evolutie binnen het notariaat naar steeds meer samenwerking, professionaliteit, luisterbereidheid en duidelijke communicatie met het cliënteel. Er wordt sterk geïnvesteerd in de IT-ondersteuning voor de dagdagelijkse praktijk en we zetten in op permanente opleiding van de medewerkers. Zo slagen we erin om alle ontwikkelingen in de verschillende notariële domeinen op te volgen en de workload efficiënt en evenwichtig te verdelen.

Om onze cliënten nog beter van dienst te zijn, zoeken we een administratieve medewerker, al dan niet met ervaring in het Notariaat maar wel met administratieve ervaring.

Als administratief medewerker zal je bijgestaan worden door een ervaren en enthousiast team.  Je staat in voor agendabeheer, opnemen van telefoons en onthaal van cliënten. 

Je verwerkt de post-akte formaliteiten (o.m. e-registratie, inschrijving in het register van testament en huwelijkscontracten), klasseren en archiveren van de afgesloten dossiers.  Je bezorgt onze cliënten en college-notarissen kopieën van akten en stukken.  Waar mogelijk zal

Naargelang jouw ervaring en ambities, zal je ook betrokken worden bij de initiële opzoekingen die nodig zijn bij de opmaak van een compromis.  Alsook, onder begeleiding, dossiers tussenkomsten behandelen. 

 • Je hebt relevante werkervaring binnen het notariaat OF een aantal jaren ervaring als administratief medewerker
   
 • Je bent dynamisch en positief ingesteld en je communiceert open en vlot met alle collega's en cliënten.
   
 • Je hebt voor verantwoordelijkheid.
   
 • Je bent administratief sterk, goed georganiseerd, nauwkeurig en je hebt aandacht voor detail.
   
 • Je werkt op kantoor tussen 9u en 17u, liefst voltijds.
   
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands (niveau moedertaal) en je hebt een actieve kennis van het Frans (zowel geschreven als mondeling).  Kennis van het Engels is aangewezen doch niet noodzakelijk.
   
 • Enige ervaring met ActaLibra is zeker een plus.
 • Een voltijdse of deeltijdse betrekking van onbepaalde duur.
   
 • We heten je graag zo snel mogelijk welkom, liefst onmiddellijk!
   
 • Een verantwoordelijke functie binnen een warm team
   
 • Een oprecht streven naar een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard zijn er pieken in het werkvolume, maar binnen het team maken we transparante en duidelijke afspraken over de verdeling van het werk.
   
 • Een moderne efficiënte en ergonomisch ingerichte werkplek, met alle nodige IT-systemen en een breed gamma aan juridische modellen en documentatie.
   
 • Een motiverend loon in functie van opleiding en ervaring, aangevuld met een mooi pakket aan extra-legale voordelen (o.m. laptop, maaltijd- en ecocheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering)

Intéressé(e) ?

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met CV. Email: [email protected]. Vermeld de referentie "LexGO 09/05-II".


Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum/ studies bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang. We kunnen gedurende deze termijn dan immers contact met u opnemen voor een nieuwe job opportuniteit binnen onze instellingen. Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door onze functionaris van gegevensbescherming te contacteren via [email protected]. Wij zien erop toe dat al uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.
 

Vacature notarieel/administratief medewerker bij notariskantoor Bieseman te Humbeek (Grimbergen) - Vind alle vacatures voor notariële juristen, kandidaat-notarissen, notariële medewerkers en paralegals en legal support op www.lexgo.be, de grootste juridische en compliance job board in België en Luxemburg

Voir les autres annonces de Toon Bieseman, notaris

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Paralégaux

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit de l'immobilier , Planification patrimoniale

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Paralégaux (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Legal Counsel Corporate...

Legal Counsel Corporate -M&A

Read more
Legal Counsel (Corporate) -...

Legal Counsel (Corporate) - Zaventem

Read more
Associate IP/IT Law

Associate IP/IT Law

Read more
Advocaat Familierecht

Advocaat Familierecht

Read more
Avocat(e) junior - Droit...

Avocat(e) junior - Droit commercial et Contentieux - Bruxelles

Read more
Bedrijfsjurist - Innovatief...

Bedrijfsjurist - Innovatief bedrijf - regio Antwerpen

Read more
Jurist (m/v)

Jurist (m/v)

Read more
Bachelor rechtspraktijk

Bachelor rechtspraktijk

Read more
Secrétaire de Gouvernance...

Secrétaire de Gouvernance - Namur / Bruxelles

Read more
Corporate Paralegal

Corporate Paralegal

Read more

LexGO Network