Juridisch stafmedewerker - Statutair
22/05/2019

Région: Brabant flamand
Fonction: Juristes
Environnement: Secteur Public
Matières: Droit public
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO22/05

Je hebt een masterdiploma in de rechten. Daarnaast heb je minstens 1 jaar professionele balie ervaring als advocaat of advocaat-stagiair OF minstens 1 jaar professionele ervaring in een openbaar bestuur OF minstens 1 jaar professionele ervaring in een juridische functie (enkel afgetoetst in een cv-screening vanaf 9 geldige kandidaten).

Tout Montrer
Tout Fermer


Leuven. Eeuwenoud, springlevend! Dagelijks staan ongeveer 1200 gemotiveerde medewerkers klaar voor inwoners, bezoekers en bedrijven. Een boeiende uitdaging waaraan ook jij kan meewerken!

Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een:

Juridisch stafmedewerker – statutair

Je biedt juridische ondersteuning in verband met gemeentelijke administratieve sancties (GAS). Je volgt de dossiers op en bereidt beslissingen voor. Op termijn kan je ook aangesteld worden als sanctionerend ambtenaar, en neem je zelf beslissingen. Je werkt mee aan de uitbouw en opvolging van het bestuurlijk handhavingsbeleid van de stad. Daarnaast geef je stadsdiensten kwalitatief, leesbaar en bruikbaar juridisch advies in inhoudelijke materies en geschillendossiers. Je bouwt ook een extern netwerk uit en onderhoudt contacten met gerecht, politie, … . Je levert vanuit de praktijk input voor het beleid en de strategie van de afdeling in verband met bestuurlijke handhaving.

Je hebt een masterdiploma in de rechten. Daarnaast heb je minstens 1 jaar professionele balie ervaring als advocaat of advocaat-stagiair OF minstens 1 jaar professionele ervaring in een openbaar bestuur OF minstens 1 jaar professionele ervaring in een juridische functie (enkel afgetoetst in een cv-screening vanaf 9 geldige kandidaten). Je bent Belg. Je bent klantgericht en zoekt voortdurend naar verbetermogelijkheden. Je hebt een brede, genuanceerde kijk op zaken. Je bent overtuigend in je communicatie. Je kan goed samenwerken, zowel met collega’s als met externe partners. Je zorgt voor een goede doorstroom van dossiers en respecteert deadlines. 

Intéressé(e) ?

Wil je de uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en surf naar www.leuven.be/vacatures voor meer informatie en voor het verplichte sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 5 juni 2019.

Vacature Juridisch stafmedewerker bij Stad Leuven - vind alle vacatures voor juristen en fiscalisten bij de overheid op www.lexgo.be, de grootste site voor juridische carrières in België


Het mondelinge gedeelte met case zal plaatsvinden op dinsdag 25 juni 2019.Het mondeling gedeelte met case wordt mogelijks voorafgegaan door een cv-screening vanaf 9 geldige kandidaten.

 

Bij stad Leuven voeren wij een inclusief personeelsbeleid waarbij we overtuigd zijn van de rijkdom van het uniek- zijn van iedere medewerker. Daarom selecteren wij kandidaten op basis van hun kwaliteiten en goesting om bij te dragen tot Leuven Eeuwenoud, Springlevend!

Voir les autres annonces de Stad Leuven

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit public

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Juriste - DPO -...

Juriste - DPO - Louvain-la-Neuve

Read more
Legal Counsel - Nijvel

Legal Counsel - Nijvel

Read more
Senior Compliance Officer...

Senior Compliance Officer (KYC)

Read more
Legal Professional

Legal Professional

Read more
Editeur Juridique

Editeur Juridique

Read more
Senior Talent Acquisition...

Senior Talent Acquisition Specialist Tax & Legal Services

Read more
Vennoten voor...

Vennoten voor advocatenkantoren

Read more
Junior Social Lawyer

Junior Social Lawyer

Read more
Paralegal - Brussel

Paralegal - Brussel

Read more
Expert HR & Social Affairs...

Expert HR & Social Affairs - Gent

Read more

LexGO Network