Advocaat Fiscaal Recht - Real Estate & Corporate Restructuring (m/v)
04/01/2018

Région: Anvers, Flandre Occidentale, Flandre Orientale
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit fiscal, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO04/01

Voor een klantenportefeuille regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een (M/V) Advocaat Fiscaal recht - specialiteit Real Estate & Corporate Restructuring met tenminste 3 tot 5 jaar relevante ervaring.

Tout Montrer
Tout Fermer


SHERPA LAW (www.sherpalaw.be) is een ondernemend advocatenkantoor dat zich specialiseert in fiscaal recht, vennootschapsrecht, vermogensrecht en ondernemingsrecht. Sherpa Law begeleidt zijn cliënten om samen een ideaal parcours uit te stippelen in het complexe kluwen van wetgeving, rechtspraak en rechtsleer. Deskundigheid, duurzame waardecreatie en kennisdeling staan centraal in onze no-nonsense aanpak op maat van onze cliënten. Ondernemers en hun familie, hun ondernemingen en hun partners (boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren) worden bijgestaan door onze ervaren en gedreven experts.

SHERPA LAW heeft vestigingen in Brussel en Antwerpen.

De praktijkgroep R & R (Real Estate & Corporate Restructurering) houdt zich voltijds en uitsluitend bezig met vastgoed(fiscaliteit) enerzijds en herstructureringen (fusies, splitsingen, etc.) anderzijds, opdat zij alle evoluties in die materies telkens een stap voor zou kunnen blijven. Het is een dynamisch team met de focus op inhoudelijke verdieping en de creatie van praktisch toegevoegde waarde.

Voor een klantenportefeuille regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een (M/V):

Advocaat Fiscaal recht - specialiteit Real Estate & Corporate Restructuring 

Je begeleidt cliënten bij alle vragen over vastgoedstructuren (aankoop, verkoop, uitbreiding, etc.) op fiscaal vlak in de brede zin van het woord en werkt gericht oplossingen uit inzake de (her)structurering van vennootschapsgroepen (interne fusie, overnamefinanciering, etc.). Je wordt daarbij ondersteund door onze gedreven teamleden. Je draagt bij aan (interne) seminaries over actuele fiscale topics en werkt tevens mee aan de externe communicatie over dergelijke nieuwigheden via nieuwsbrieven.

Je beschikt over een masterdiploma in de rechten en je hebt dit aangevuld met een specialisatie in fiscaliteit. We zijn op zoek naar leergierige en gedreven advocaten met minstens 3 tot 5 jaar relevante ervaring. Je geeft in elk geval blijk van een passie voor fiscaal recht en de wil om in teamverband grote stappen vooruit te zetten. Daarnaast word je in je werkaanpak getypeerd door een combattieve en kritische geest met een scherp analytisch inzicht. Je hebt een perfecte kennis Nederlands en een goede kennis van het Frans en Engels. Je beschikt tevens over een creatieve en teamgerichte ingesteldheid en geeft blijk van vertrouwen. 

In onze professionele omgeving krijg je de kans om je volledig te ontplooien. Hiertoe krijg je van bij de start een grote verantwoordelijkheid, betrokkenheid en maximale ondersteuning. Naast een uitdagende werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen tot een specialist in je vakgebied, biedt SHERPA LAW een aangename werkomgeving waarin de teamspirit bijzonder belangrijk is. SHERPA LAW biedt je uiteraard een aantrekkelijke vergoeding.

Intéressé(e) ?

Als je je aangesproken voelt door deze vacature, verzoeken wij je contact op te nemen met Mr. Robin Messiaen (verantwoordelijke R & R) via mail op HR@sherpalaw.be (CV + begeleidend schrijven zijn vereist). Vermeld de referentie "LexGO04/01".

Uw sollicitatie wordt vanzelfsprekend strikt vertrouwelijk behandeld.
 

Vacature op LexGO voor een Advocaat Fiscaal recht  ??

 

Voir les autres annonces de Sherpa Law

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit fiscal , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Anvers) , Avocats (Flandre Occidentale) , Avocats (Flandre Orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Compliance Officer -...

Compliance Officer - Beobank - Brussel

Read more
Billing Assistant

Billing Assistant

Read more
Advocaat-stagiair in het...

Advocaat-stagiair in het sociaal recht

Read more
Jurist - IT

Jurist - IT

Read more
Junior Lawyer - IPT

Junior Lawyer - IPT

Read more
Master (of licentiaat) in...

Master (of licentiaat) in het notariaat (m/v) met of zonder ervaring 

Read more
Junior Tax Lawyer

Junior Tax Lawyer

Read more
Senior Consultant in...

Senior Consultant in Corporate Tax & Corporate Law

Read more

LexGO Network