Notarieel jurist (of gelijkwaardig door ervaring) - Zele
10/05/2021

Région: Flandre orientale
Fonction: Juristes, Paralégaux
Environnement: Notariat
Matières: Droit civil, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier, Planification patrimoniale
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO06/05

Als rechterhand van de notaris, zorg je er vervolgens voor dat moeilijke dossiers die jou zijn toevertrouwd correct worden opgevolgd. 

Tout Montrer
Tout Fermer


Voor een bescheiden notariaat in centrum Zele, zijn wij op zoek naar een juridisch talent ter versterking van het team.

Je komt terecht in een hecht team dat niet alleen in moeilijke momenten voor elkaar klaar staat, maar ook de fun deelt!

Als rechterhand van de notaris, zorg je er vervolgens voor dat moeilijke dossiers die jou zijn toevertrouwd correct worden opgevolgd. Het geeft je een kick wanneer je jouw gezond verstand en juridische kennis mag loslaten op een interessante casus. Een berg informatie verwerken, uitpluizen en interpreteren is dagelijkse kost. Kom je kennis te kort, dan duik je in de boeken om jezelf inhoudelijk bij te benen.

Soms is het eens een tandje bijsteken, want procedures met strakke deadlines horen bij het leven op een notariaat. Gelukkig ben jij een kei in het plannen en organiseren van je werk. Jouw hart maakt inwendig dan ook een yesss-sprongetje als je een akte of dossier netjes op tijd en met alle puntjes op de ikan voorleggen. Je voelt je dan ook op je best wanneer jij jouw talent om details nauwgezet op te volgen kan inzetten en zelfstandig je werk mag opvolgen.

Jouw collega die tussendoor aan je mouw komt trekken help je met een stralende glimlach verder. Dat vind je evident, want jij bent niet zo’n typische vakidioot die enkel met zichzelf bezig wil zijn. Jouw kennis deel je het liefste zodat iedereen kan bijleren. 

Ook cliënten sta je te woord op professionele en persoonlijke manier. Een menselijke aanpak is de stijl van het huis.

Heb je juridische achtergrond door studie of ervaring (master Rechten, bachelor Rechtspraktijk, ervaring als juridisch medewerker, …) en heb jij massa’s energie om je in een nieuwe uitdaging te gooien, lees dan zeker verder!

Voor jouw inzet en gedrevenheid mag je rekenen op een correcte verloning met bijhorende extralegale voordelen.

Je wordt niet aan je lot overgelaten en mag rekenen op een degelijke opleiding wanneer je van start gaat.

Je krijgt de kans om mee te groeien met het kantoor volgens jouw interesses en mogelijkheden. Jouw vraag naar uitdaging en complexere dossiers zal met plezier onthaald worden.

Intéressé(e) ?

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Top! Heb je bovendien nog ervaring als notarieel jurist in de domeinen vennootschapsrecht, verkoop en krediet, gerechtelijke vereffening-verdeling, nalatenschappen, beslag, …, dan ben je wellicht de witte raaf die wij zoeken! Twijfel dan niet verder en stuur je CV en motivatiebrief door, wij nemen dan snel contact met je op.

Niet die witte raaf? Geen nood, want wij geloven dat enthousiasme, inzet en gezond verstand je minstens even ver kan brengen. Kan je ons overtuigen van je bereidheid om snel bij te leren en op korte termijn zelfstandig te werken, dan krijgen wij ook graag je CV en brief.

Aarzel dan niet, kruip in de pen en stuur je CV en motivatiebrief door naar [email protected]. Vermeld de referentie LexGO06/05.   

 

Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door [email protected] te contacteren. Wij zien erop toe dat al uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving.

Voir les autres annonces de SERGEANT Sylvie, Notaris

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes , Paralégaux

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier , Planification patrimoniale

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Flandre orientale) , Paralégaux (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Legal advisor...

Legal advisor arbeidsongevallen

Read more
Legal Counsel - Droit...

Legal Counsel - Droit Immobilier

Read more
Paralegal Corporate &...

Paralegal Corporate & Finance - Linklaters - Brussels

Read more
Avocat(e) en droit...

Avocat(e) en droit commercial et contentieux (Bruxelles)

Read more
Legal Counsel - Brussels

Legal Counsel - Brussels

Read more
Avocat(e) en droit...

Avocat(e) en droit administratif (Bruxelles)

Read more
Medewerker vastgoed - regio...

Medewerker vastgoed - regio Brussel

Read more
Legal advisor Anti-Money...

Legal advisor Anti-Money Laundering

Read more
Compliance & Accounting...

Compliance & Accounting Officer

Read more
Legal Counsel - Brussel

Legal Counsel - Brussel

Read more

LexGO Network