Advocaat - Corporate en M&A (2 - 5 jaar ervaring)
04/12/2019

Région: Anvers
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit des sociétés
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO03/12-I

Voor haar sterk groeiende overnamepraktijk, zoekt Schoups (voor haar kantoor te Antwerpen) een gedreven advocaat met een sterke interesse in overnames en herstructureringen. 

Tout Montrer
Tout Fermer


Schoups is een middelgroot Belgisch advocatenkantoor (ongeveer 55 advocaten) met vestigingen in Antwerpen en Brussel. Het kantoor staat nationale en internationale cliënten uit de ondernemingswereld bij in alle rechtsgebieden die voor ondernemingen van belang zijn (ondernemingsrecht, sociaal recht, vastgoedrecht, handelsrecht).

Ons kantoor organiseert het werk in verschillende vakgroepen. Onze advocaten specialiseren zich in hun betrokken rechtsdomeinen met het oog op een kwaliteitsvolle dienstverlening door het accent te leggen op de toegevoegde waarde. Het kantoor organiseert hierbij ook seminaries en publiceert regelmatig in gespecialiseerde tijdschriften.
 

Voor haar sterk groeiende overnamepraktijk, zoekt Schoups (voor haar kantoor te Antwerpen) een gedreven advocaat met een sterke interesse in overnames en herstructureringen. Je krijgt de kans om te werken op interessante overnamedossiers, en komt terecht een team van doorwinterde specialisten, waarin teamspirit, juridische onderlegdheid (gekoppeld aan zin voor zelfrelativering) efficiënte communicatie, gevoel voor humor en een vlotte houding essentieel zijn.

  • Je bent houder van een Master in Belgisch recht en hebt reeds een eerste ervaring als advocaat in deze sector opgedaan in een relevant kantoor. Een bijkomende opleiding in het vennootschapsrecht is een plus, maar geen must.

  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Engels en het Frans (schrijven en spreken).

  • Je kan academische resultaten voorleggen die jouw sterk juridisch inzicht en probleemoplossend vermogen weerspiegelen.

  • Je combineert een sterk analytisch vermogen met een gezond assertieve houding en je bent een ploegspeler die ook zelfstandig kan werken.

  • Je kan complexe problemen in een eenvoudige taal reflecteren, en risico’s op een pragmatische en correcte manier inschatten en kaderen.

  • Een stimulerende werkomgeving

  • Interessante dossiers

  • Interne opleidingsmogelijkheden (coaching, seminaries, training)

  • Een aantrekkelijk vergoedingspakket

Intéressé(e) ?

Bij interesse mag u uw CV en motivatiebrief richten aan Sigrid Allemeersch: career@schoups.beVermeld de referentie LexGO03/12-I.

Vacature Advocaat - Corporate Law & M&A te Antwerpen bij advocatenkantoor Schoups - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!  

Voir les autres annonces de Schoups

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit des sociétés

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Advocaat stagiair - Sociaal...

Advocaat stagiair - Sociaal Recht Brussel

Read more
Transactions Legal Advisor

Transactions Legal Advisor

Read more
Associate Corporate M&A

Associate Corporate M&A

Read more
Collaborateur en droit...

Collaborateur en droit commercial et en droit des sociétés

Read more
Solo Legal Counsel - Herentals

Solo Legal Counsel - Herentals

Read more
Jurist voor de dienst...

Jurist voor de dienst ‚ÄėToezicht op de Gedragsregels en Centraal...

Read more
Advocaat met focus op...

Advocaat met focus op procedure

Read more
Bedrijfsjurist (m/v)

Bedrijfsjurist (m/v)

Read more
Notarieel medewerker of...

Notarieel medewerker of jurist voor hecht team - veel klantencontact

Read more
Advocaat Ondernemingsrecht

Advocaat Ondernemingsrecht

Read more

LexGO Network