Licentiaat of Master in het Notariaat - Vorst
05/08/2022

Région: Bruxelles
Fonction: Juristes, Notaire
Environnement: Notariat
Matières: Droit civil, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier, Planification patrimoniale
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO0408-44

Hou je van de stad Brussel en hecht je belang aan een groene omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in een volledig gerenoveerd & geklasseerd herenhuis met eigen tuin en hele ruime werkruimtes. We kijken uit op een mooi groot park. Bovendien hebben we een panoramisch zicht over de stad Brussel. Wij zijn een team van 2 notarissen en 5 medewerkers en hechten veel belang aan een goede sfeer en open communicatie. We leggen de nadruk op kwaliteit en persoonlijk contact met cli√ęnten. Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen (veel openbare parking voor de deur).

Tout Montrer
Tout Fermer


Hou je van de stad Brussel en hecht je belang aan een groene omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in een volledig gerenoveerd & geklasseerd herenhuis met eigen tuin en hele ruime werkruimtes. We kijken uit op een mooi groot park. Bovendien hebben we een panoramisch zicht over de stad Brussel. Wij zijn een team van 2 notarissen en 5 medewerkers en hechten veel belang aan een goede sfeer en open communicatie. We leggen de nadruk op kwaliteit en persoonlijk contact met cliënten. Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen (veel openbare parking voor de deur).


De werkplek

Ons kantoor is gevestigd in een volledig gerenoveerd & geklasseerd herenhuis, dat werd gebouwd in een eclectische stijl aan het begin van de vorige eeuw. Het is modern aangekleed en beschikt over hele ruime werkruimtes die de nodige rust bieden en panoramisch zicht geven over de stad Brussel. Bovendien is het kantoor vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met veel openbare parking voor de deur. We kijken uit over de twee grote parken van Vorst met tal van leuke bars en pop-up’s. De tuin van ons kantoor wordt binnenkort volledig aangepakt met aandacht voor ecologische duurzaamheid en met de mogelijkheid te lunchen in een fijne groene omgeving.

Maar we hebben ook de infrastructuur om gestructureerd thuiswerk mogelijk te maken. Softwarepakket van het kantoor: Acta Libra. Alle nodige juridische bronnen en modellen (E-notariaat, Jura Notariaat Kluwer, Strada lex notary, Répertoire notarial, …).

Notaclaeys telt 7 medewerkers, waarvan twee notarissen. Deze laatste zijn twee open-minded zussen wiens deur quasi altijd openstaat voor de andere medewerkers. Wij bieden een professionele werkomgeving met aandacht voor persoonlijke groei, ontwikkeling van onze medewerkers en een gezonde work-life balance. Je komt terecht in een overwegend jong team, waar ook de nodige ervaring aanwezig is om je te begeleiden. Wij hechten veel belang aan de goede sfeer op kantoor, een eenvoudige communicatie en we voorzien tal van teamactiviteiten. Om je perfecte “zen attitude” te bewaren, bieden we  de mogelijkheid om 1 uur yoga te volgen per week met een professional op kantoor.

Je komt terecht in een werkomgeving waar iedereen het beste van zichzelf kan geven en zich optimaal kan ontplooien als notarieel medewerker. Jouw collega’s zijn stuk voor stuk enthousiaste medewerkers die de hoogste kwaliteit nastreven. We spannen ons iedere dag in om een  dienstverlening van hoge kwaliteit te verzekeren aan onze klanten.

Je bent licentiaat/master in het notariaat, liefst met ervaring in het notariaat. Je beheert zelfstandig de dossiers, met administratieve ondersteuning tot het verrichten van de nodige opzoekingen/aanvragen voorafgaandelijk aan en volgend op de ondertekening van de akte. Je hoeft dus zelf geen opzoekingen uit te voeren of aan te vragen. Rechtstreeks contact met de cliënten. Mogelijkheid om verschillende rechtstakken te behandelen in functie van de noden van het kantoor. Je bent een teamplayer en je bent communicatief. Je bent ook flexibel & praktisch ingesteld en je kan prioriteiten stellen. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en wenst steeds het beste resultaat voor te leggen. Hierbij heb je het nodige organisatievermogen en kan je gestructureerd werken om de nodige deadlines te halen.

Je bent Nederlands- of Franstalig, met een goede kennis van de tweede landstaal. Je krijgt de kans jouw taalvaardigheid te optimaliseren, aangezien er zowel Nederlandstalige, Franstalige als Engelstalige dossiers aan bod komen. Indien gewenst, kunnen er ook taalcursussen gevolgd worden.

Een uitstekende en gediversifieerde leerschool voor (toekomstige) kandidaat-notarissen. Mogelijkheid om opleidingen te volgen betaald door het kantoor. De mogelijkheid om zich te bekwamen in de regelgeving van de verschillende gewesten. De kans om te werken in de hoofdstad van België en de Europese Unie, met haar diversiteit en internationale cliënteel. Een contract van onbepaalde duur. Een aantrekkelijke en evolutieve verloning in verhouding tot jouw ervaring - ofwel als bediende ofwel op zelfstandige basis. Wij geven jou daarnaast 1 week extra betaald verlof om optimaal van de zomer te genieten!

Intéressé(e) ?

Solliciteer online.

Vind alle vacatures van notaris.jobs voor notariële juristen, kandidaat-notarissen, paralegals en legal support op www.lexgo.be, de grootste juridische en compliance job board in België en Luxemburg

Wij behandelen jouw kandidatuur uiteraard met de nodige discretie. Indien je solliciteert bij ons, zal jouw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank 1 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (vb: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. Je kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswisseling, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door [email protected] te contacteren. Wij zien erop toe dat al jouw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving.

Voir les autres annonces de NOTACLAEYS, geassocieerde Notarissen

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes , Notaire

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier , Planification patrimoniale

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Bruxelles) , Notaire (Bruxelles)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Dossierbeheerder familiale...

Dossierbeheerder familiale dossiers

Read more
Junior Legal Counsel

Junior Legal Counsel

Read more
Legal Counsel in Commercial...

Legal Counsel in Commercial & IP/IT Law - Remote or Brussels

Read more
Junior jurist(e) - Estate...

Junior jurist(e) - Estate Planning

Read more
Associate Employment Law

Associate Employment Law

Read more
Associate Regulatory &...

Associate Regulatory & Environmental Law (with 2 to 3 years of...

Read more
Réserve contractuels de...

Réserve contractuels de Masters Juristes pour la présidence...

Read more
Partner - Brussels

Partner - Brussels

Read more
Notarieel Jurist -...

Notarieel Jurist - Familiaal kantoor

Read more
Juriste Junior - Estate...

Juriste Junior - Estate Planning

Read more

LexGO Network