Legal Counsel
17/06/2022

Région: Anvers, Bruxelles, Flandre orientale, Limbourg
Fonction: Juristes
Environnement: Cabinet de conseil
Matières: Droit commercial et contrats, Droit fiscal, Droit du travail et sécurité sociale, Droit des sociétés
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO17/06-I

Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Hierdoor zijn we voor onze Business Unit Tax & Legal op zoek naar een Inhouse Legal Counsel. Locatie: Brussel, Antwerpen, Limburg of Gent, Moore heeft een uitgebreid netwerk aan kantoren en je kunt “flex” werken over de verschillende kantoren heen.

Tout Montrer
Tout Fermer


Moore is een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en veel ondernemerszin. Wij bieden medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Taks & Legal, Business Consulting en Business Analytics. Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Hierdoor zijn we voor onze Business Unit Tax & Legal op zoek naar een Inhouse Legal Counsel

Locatie: Brussel, Antwerpen, Limburg of Gent, Moore heeft een uitgebreid netwerk aan kantoren en je kunt “flex” werken over de verschillende kantoren heen (zie website).

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

 • Moore Belgium groeit en we blijven groeien. Om deze groei mogelijk te maken ondersteun/begeleid je als Inhouse Legal Counsel M&A activiteiten van Moore Belgium. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van overeenkomsten en verslagen, communicatie met stakeholders en organisatie en implementatie van alle gerelateerde transacties. 
   
 • Je staat in voor het begeleiden en opvolgen van de aandeelhouderstransacties en ondersteunt de implementatie van het bestuursconcept. 
   
 • Je staat de HR afdeling bij met algemeen sociaal-juridisch advies. Je ondersteunt bij het opmaken van overeenkomsten en adviseert bij arbeidsrechtelijke issues.
   
 • Je ondersteunt de onderneming bij de implemntatie en compliance omtrent de naleving van wettelijke en deontologische verplichtingen.
   
 • Je volgt disputen en juridische geschillen op en coördineert deze indien nodig naar een advocaat. 
   
 • Je houdt je kennis up-to-date en ondersteunt andere afdelingen bij hun adviesverlening naar cliënten toe.
   
 • Tot slot ben je verantwoordelijk voor de corporate housekeeping en zorgt ervoor dat Moore Belgium aan alle administratieve verplichtingen voldoet.

Maak jij binnenkort deel uit van onze company of companions?

 • Je hebt goesting in de job, en dat straal je ook uit. Je houdt niet van half werk en gaat er Moore dan 100% voor.
   
 • Je steekt de handen uit de mouwen en hebt een no-nonsense mentaliteit.
   
 • Je bent een samenwerker, een echte companion voor je collega’s.
   
 • Je durft dingen in vraag te stellen en streeft continu naar verbetering.


Welke kennis en ervaring verwachten we van jou?

 • Je beschikt over een Masterdiploma in Rechten, een pluspunt is een bijkomend diploma vennootschapsrecht en/of fiscaliteit en/of arbeidsrecht.
   
 • Je terugblikken op minimum 3-5 jaar relevante professionele ervaring en hebt een brede interesse in vennootschaps-, fiscaal-, arbeids- en verbintennissenrecht.
   
 • Je werkt zelfstandig, bent analytisch sterk en je gaat nauwgezet te werk
   
 • Je bent Nederlandstalig, beschikt over een goede kennis van het Engels en Frans is een troef.
   
 • Je volgt zaken van nabij op en gaat op een discrete manier om met confidentiële informatie.
   
 • Je bent een team player, zoekt inhoudelijk interessant werk, je ben gedreven en houdt van uitdagingen.

Waarom kiezen voor Moore?

 • Ondernemen, Innoveren en Delen zijn onze kernwaarden. Ze vormen de rode draad in alles wat we doen, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.
 • Wij helpen jou om te groeien naar de beste versie van jezelf. Want dat zit ingebakken in onze missie.
 • Door ons uitgebreid kantorennetwerk en onze policy van plaats- en tijdsonafhankelijk werken, behoort thuiswerk -in combinatie met werken in een kantoor in de nabijheid van de woonplaats- tot de mogelijkheden, zodat ook jouw privé-leven in balans blijft.
 • Je ontvangt een marktconform loon dat in lijn ligt met jouw ervaring en capaciteiten, aangevuld met andere interessante voordelen.
 • Wij zijn ‘a company of companions’: denkers, doeners, voelers, aanpakkers, zinhebbers en collega’s. Mensgericht, met een hart voor de klant en voor elkaar.
 • Je komt terecht in een warme organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn. En daarom vinden onze medewerkers Moore Belgium een goede werkplek en “a Great Place to Work” ©

Intéressé(e) ?

Word jij onze nieuwe collega ?

Stel je vandaag nog kandidaat!

Vacature Jurist Sociaal Recht - vind alle vacatures voor bedrijfsjuristen, legal consultants, legal interim managers, fiscalisten en advocaten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!
 

Voir les autres annonces de Moore

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , Droit fiscal , Droit du travail et sécurité sociale , Droit des sociétés

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers) , Juristes (Bruxelles) , Juristes (Flandre orientale) , Juristes (Limbourg)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Legal Counsel - Brussels

Legal Counsel - Brussels

Read more
(Junior) Associate Publiek...

(Junior) Associate Publiek Recht

Read more
(Junior) Associate M&A...

(Junior) Associate M&A transacties - Antwerpen

Read more
Legal Counsel Corporate Law...

Legal Counsel Corporate Law & M&A - Meise

Read more
Advocaat-stagiair en/of...

Advocaat-stagiair en/of junior advocaat overheidsopdrachten en -contracten

Read more
Jurist IP, IT & GDPR -...

Jurist IP, IT & GDPR - Internationaal

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Legal Counsel - Kortrijk

Legal Counsel - Kortrijk

Read more
Junior Legal Counsel

Junior Legal Counsel

Read more
Juriste

Juriste

Read more

LexGO Network