Advocaat(-stagiair)
09/12/2020

Région: Flandre orientale
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit commercial et contrats, IP/IT/Media, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier, Protection des données et de la vie privée
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO09/12

MDP breidt uit! Wij zijn een middelgroot full-service advocatenkantoor te Gent, actief in onder meer het vastgoedrecht, aannemingsrecht, overheidsopdrachtenrecht, vennootschapsrecht, IT-, cyber- en datawetgeving en algemeen commercieel en ondernemingsrecht. We zijn nu op zoek naar een gemotiveerde advocaat/stagiair met 1 tot 5 jaar relevante balie-ervaring en een grote interesse in een of meerdere van de voornoemde materies.

Tout Montrer
Tout Fermer


MDP breidt uit! Wij zijn een middelgroot full-service advocatenkantoor te Gent, actief in onder meer het vastgoedrecht, aannemingsrecht, overheidsopdrachtenrecht, vennootschapsrecht, IT-, cyber- en datawetgeving en algemeen commercieel en ondernemingsrecht.

Wij staan ons cliënteel (gaande van KMO’s tot internationale ondernemingen) bij in het verlenen van strategisch advies, het begeleiden van transacties, het opstellen van allerhande contracten en het begeleiden van betwistingen.

MDP is op zoek naar een gemotiveerde advocaat/stagiair met 1 tot 5 jaar relevante balie-ervaring en een grote interesse in een of meerdere van de voornoemde materies.

MDP is op zoek naar een gemotiveerde advocaat/stagiair met 1 tot 5 jaar relevante balie-ervaring en een grote interesse in een of meerdere van de voornoemde materies.

Wij zoeken iemand die beantwoordt aan het volgende profiel:

  • Je beschikt over 1 tot 5 jaar relevante balie-ervaring in het ondernemingsrecht. Gespecialiseerde kennis in een van de voornoemde terreinen is een pluspunt.
     
  • Je bent gedreven en ambitieus en levert juridisch kwalitatief en grondig werk. Je bent klantgericht, probleemoplossend, dynamisch en proactief.
     
  • Je wil ons kantoor verder helpen uitbouwen en onze goede reputatie hoog houden, bijvoorbeeld door het schrijven van artikels en het voorbereiden en organiseren van client events.
     
  • Je beschikt over een goede kennis van het Engels en het Frans. Je bent in staat om autonoom en in teamverband te werken en je hebt grote verantwoordelijkheidszin.

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken in tal van uitdagende dossiers in uiteenlopende rechtsdomeinen. Daarbij bieden we je de kans om jouw specialisatie / specifieke interesse te ontdekken en deze verder te ontwikkelen, met behoud van een grondige kennis van het gemeen recht en juridische procedures. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om mee te werken aan cliënt-gerichte initiatieven en kan je de contacten met onze cliënten mee helpen uitbouwen.

We bieden je een competitieve verloning in overeenstemming met je ervaring, kwaliteiten en inzet, alsook doorgroeimogelijkheden op basis van een concrete visie.

Je kan werken in een gunstig gelegen, recent en modern ingericht kantoor, met de kwaliteiten van een groot en de voordelen van een kleiner kantoor.

Intéressé(e) ?

Geïnteresseerd? Mail je sollicitatiebrief met jouw visie alsook je curriculum vitae naar antoon.erauw@mertens-depaepe.be en antoon.dierick@mertens-depaepe.be. Vermeld de referentie Vacature - LexGO09/12.

www.mertens-depaepe.be
 

Vacature Advocaat - ondernemingsrecht te Gent bij advocatenkantoor MDP - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de MDP Advocaten

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , IP/IT/Media , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier , Protection des données et de la vie privée

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

(Senior) Global Trade &...

(Senior) Global Trade & Customs Adviser

Read more
Legal Manager - Real Estate

Legal Manager - Real Estate

Read more
Data Privacy & GDPR Expert

Data Privacy & GDPR Expert

Read more
Legal Advisor

Legal Advisor

Read more
Senior Tax Associate - Brussel

Senior Tax Associate - Brussel

Read more
Avocat(e) en droit...

Avocat(e) en droit commercial et contentieux (Bruxelles)

Read more
Junior Associate Real Estate

Junior Associate Real Estate

Read more
Legal Counsel - Energipole...

Legal Counsel - Energipole Group

Read more
Legal Counsel -...

Legal Counsel - Vastgoedprojecten

Read more
Associate Corporate /...

Associate Corporate / M&A - Antwerpen

Read more

LexGO Network