Legal Officer Employment Law - Antwerpen
01/08/2022

Région: Anvers
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit du travail et sécurité sociale, Employee benefits & pensions
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LEXGO/LEGOF/189

Heb jij zin om het gepassioneerde Legal team Employment Law te vervoegen? RGF Staffing Belgium zoekt een dynamische en communicatieve Legal Officer met een can-do mentaliteit om het team te versterken. Een leergierige plantrekker die gebeten is door arbeidsrecht.

Tout Montrer
Tout Fermer


Heb jij zin om het gepassioneerde Legal team Employment Law te vervoegen? RGF Staffing Belgium zoekt een dynamische en communicatieve Legal Officer met een can-do mentaliteit om het team te versterken. Een leergierige plantrekker die gebeten is door arbeidsrecht.

Samen met je enthousiaste collega’s bied je sociaal juridische ondersteuning aan de verschillende bedrijven binnen de groep van RGF Staffing Belgium: Start People, Unique, Solvus, USG Professionals & Bright Plus. Je komt steeds in aanraking met nieuwe vragen en dossiers, waardoor je dagelijks bijleert.

Je volgt de nieuwe sociale wetgeving op de voet: meer specifiek de wetgeving rond uitzendarbeid, diensten aan particulieren en arbeidsrecht in het algemeen. Je zet deze wetgeving om in praktische adviezen.

Hiernaast behandel je klachten (van externe partijen), zowel mondeling als schriftelijk en bied je support aan IT bij nieuwe applicatieontwikkelingen die een impact hebben op legal of payroll. Het begeleiden van sociale inspecties neem je ook voor je rekening.

Sociale wetgeving staat natuurlijk niet stil: dankzij de praktische documentatie, legal topics en FAQ’s die je opstelt, blijven collega’s steeds up-to-date met de laatste wetswijzigingen.

Zijn er sociaal juridische opleidingsbehoeften? Ook op dat vlak houd je vinger aan de pols, stel je het opleidingsmateriaal samen en weet je de materie met veel enthousiasme over te brengen.

 • Je beschikt over werkervaring in het Sociaal Recht / Arbeidsrecht.
   
 • Je bent enorm leergierig en hebt een grote interesse in het Arbeidsrecht.
   
 • Je kan je vlot uitdrukken in beide landstalen (Nederlands / Frans).
   
 • Je bent collegiaal, behulpzaam, gemotiveerd en je staat open voor een goede dosis fun.
   
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.
   
 • Je bent klanten servicegericht, je bent pragmatisch en praktisch naar advies toe.
   
 • Je beschikt over een commerciële feeling.???????

Werken bij RGF Staffing, dat is werken in een dynamische en flexibele omgeving. Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s, waar je kan rekenen op een goede begeleiding on the job en sterke ontplooiings- en opleidingskansen die jou een mooi perspectief bieden.

RGF Staffing is een innovatief bedrijf waar altijd wat beweegt, een saaie boel wordt het dus nooit.

In ruil voor jouw inzet, biedt RGF Staffing Belgium jou een competitief salarispakket, met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een nettovergoeding, een aantrekkelijk bonussysteem, een eindejaarspremie, groeps- en hospitalisatieverzekering, 32 welverdiende vakantie- en ADV-dagen (afhankelijk van je arbeidsduur) en tussenkomst in woon-werkverkeer (fietsvergoeding, volledige terugbetaling openbaar vervoer of kilometervergoeding en parking).

‘Work’ en ‘life’ blijven steeds in balans dankzij de uitgebreide thuiswerkmogelijkheden (50%) en flexibele werktijden.

Leuke extra’s zijn de centrale ligging in Antwerpen en de vele funmomenten met de collega’s. Want de boog kan natuurlijk niet altijd gespannen staan.

Meer info over RGF Staffing Belgium:

RGF Staffing Belgium maakt deel uit van de internationale human resources groep RGF Staffing. Met ruim 2400 werknemers bekleden ze in België de tweede positie. Als HR dienstverlener biedt RGF Staffing alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van HR en customer-care services. De Belgische bedrijven van RGF Staffing zijn: Start People, Solvus, USG Professionals, Bright Plus & Unique.

Vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen bieden de gedreven collega’s, elk binnen hun eigen expertise, deze bedrijven de nodige support op vlak van o.a. IT, legal, finance, payroll, .... zodat zij zich op hun beurt kunnen focussen op hun core-business: het matchen van kandidaten en klanten.

De manier van werken? Digitaal waar het kan, zonder het mensgerichte uit het oog te verliezen. De mens, die staat centraal in de organisatie van RGF Staffing Belgium.

Voor de betrokken collega’s biedt RGF Staffing Belgium een dynamische werkomgeving waarin ieder zichzelf kan zijn en gelijke kansen krijgt om te groeien en het beste van zichzelf te geven.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Niemand is zoals jij, en dat maakt jou 100 % uniek. RGF Staffing Belgium staat voor diversiteit en inclusie, en zetten maximaal in op jouw sterke skills.

Wil jij mee het verschil maken? RGF Staffing Belgium kijkt er alvast naar uit meer over jou te weten te komen!

Intéressé(e) ?

Contacteer Eveline Mannaerts via email of bel vertrouwelijk.

E-mail: [email protected] 
Phone: +32 491 36 01 17
Ref: LEXGO/LEGOF/189

 

URL: https://www.jaconlegal.be/nl/vacatures/legal-officer-employment-law

Voir les autres annonces de Jacon Legal

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit du travail et sécurité sociale , Employee benefits & pensions

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

A Tax Transformation...

A Tax Transformation Consultant

Read more
Associate Corporate Law and...

Associate Corporate Law and M&A - Brussel

Read more
Regulatory Affairs Manager...

Regulatory Affairs Manager - Luik of Leuven en telewerk

Read more
Legal Counsel in...

Legal Counsel in Insurance/Liability - Brussels & Remote

Read more
Advocaat Vastgoedrecht -...

Advocaat Vastgoedrecht - Crivits & Persyn - Brugge

Read more
Junior Legal Counsel - Leuven

Junior Legal Counsel - Leuven

Read more
ATTACHÉ - JURISTE en...

ATTACHÉ - JURISTE en Protection des Données (H/F/X)

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Strategic Litigation...

Strategic Litigation Officer - Europe

Read more
Commercial Legal Counsel

Commercial Legal Counsel

Read more

LexGO Network