Legal Manager Employment Law - Antwerpen
01/08/2022

Région: Anvers
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit du travail et sécurité sociale, Employee benefits & pensions
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LEXGO/LEGMG/188

RGF Staffing Belgium zoekt een dynamische Legal Manager met een can-do mentaliteit om het Legal team Employment Law, bestaande uit 4 personen, aan te sturen en te coördineren. Je team biedt sociaal juridische ondersteuning aan de verschillende bedrijven binnen onze groep: Start People, Unique, Solvus, USG Professionals & Bright Plus.

Tout Montrer
Tout Fermer


RGF Staffing Belgium zoekt een dynamische Legal Manager met een can-do mentaliteit om het Legal team Employment Law, bestaande uit 4 personen, aan te sturen en te coördineren. Je team biedt sociaal juridische ondersteuning aan de verschillende bedrijven binnen onze groep: Start People, Unique, Solvus, USG Professionals & Bright Plus.

Als Legal Manager zorg je voor een gezonde en stimulerende omgeving voor je medewerkers en een vlotte juridische samenwerking met de diverse zustermaatschappijen en hun kantorennet. Je stuurt bij waar nodig en optimaliseert de werkzaamheden en processen binnen je afdeling.

Door je expertise en ervaring fungeer je als expert & aanspreekpunt binnen de gehele organisatie in het deelgebied van Arbeidsrecht, Sociale Zekerheidsrecht, Uitzendarbeid, Diensten aan Particulieren en Projectsourcing.

Je neemt hierin de lead en volgt de juridische ontwikkelingen binnen jouw deelgebieden op de voet en verleent advies en brengt opportuniteiten en risico’s onder de aandacht van onze directies en de ondernemingsraad. Daarnaast rapporteer je aan de Legal & HR Director. Als Legal Expert vertegenwoordig je RGF Staffing Belgium binnen de beroepsfederatie Federgon.

Daarnaast kunnen collega’s steeds bij jou terecht voor de begeleiding, opvolging en afhandeling van klachten, inspecties en geschillen met een sociaal juridische oorsprong.

Sociale wetgeving staat natuurlijk niet stil: dankzij de duidelijke juridische nieuwsbrieven die jij opstelt, blijven collega’s steeds up-to-date met de laatste wetswijzigingen.

Zijn er sociaal juridische opleidingsbehoeften? Ook op dat vlak houd je vinger aan de pols, stel je het opleidingsmateriaal samen en weet je de materie met veel enthousiasme over te brengen.

 • Je behaalde een Master in de Rechten, bij voorkeur met een specialisatie in het Sociaal Recht/ Arbeidsrecht.
   
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in het aansturen van een team en beschikt over de nodige people management skills. Je ervaring in de uitzendsector speel je uit als extra troef.
   
 • Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands en minstens vlot in het mondeling Frans.
   
 • Je bent een analytische en kritische denker, en gaat matuur en pragmatisch om met juridische problematieken en commerciële druk.
   
 • Je zelfstandigheid en proactiviteit vervolledigen je profiel.

Werken bij RGF Staffing, dat is werken in een dynamische en flexibele omgeving. Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s, waar je kan rekenen op een goede begeleiding on the job en sterke ontplooiings- en opleidingskansen die jou een mooi perspectief bieden met doorgroeimogelijkheden.

RGF Staffing is een innovatief bedrijf waar altijd wat beweegt, een saaie boel wordt het dus nooit.

In ruil voor jouw inzet, biedt RGF Staffing Belgium jou een competitief salarispakket, met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een nettovergoeding, een aantrekkelijk bonussysteem, een eindejaarspremie, groeps- en hospitalisatieverzekering, 32 welverdiende vakantie- en ADV-dagen (afhankelijk van je arbeidsduur) en tussenkomst in woon-werkverkeer (fietsvergoeding, volledige terugbetaling openbaar vervoer of kilometervergoeding en parking).

‘Work’ en ‘life’ blijven steeds in balans dankzij de uitgebreide thuiswerkmogelijkheden (50%) en flexibele werktijden.

Leuke extra’s zijn de centrale ligging in Antwerpen en de vele funmomenten met de collega’s. Want de boog kan natuurlijk niet altijd gespannen staan.

Meer info over RGF Staffing Belgium:

RGF Staffing Belgium maakt deel uit van de internationale human resources groep RGF Staffing. Met ruim 2400 werknemers bekleden ze in België de tweede positie. Als HR dienstverlener biedt RGF Staffing alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van HR en customer-care services. De Belgische bedrijven van RGF Staffing zijn: Start People, Solvus, USG Professionals, Bright Plus & Unique.

Vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen bieden de gedreven collega’s, elk binnen hun eigen expertise, deze bedrijven de nodige support op vlak van o.a. IT, legal, finance, payroll, .... zodat zij zich op hun beurt kunnen focussen op hun core-business: het matchen van kandidaten en klanten.

De manier van werken? Digitaal waar het kan, zonder het mensgerichte uit het oog te verliezen. De mens, die staat centraal in de organisatie van RGF Staffing Belgium.

Voor de betrokken collega’s biedt RGF Staffing Belgium een dynamische werkomgeving waarin ieder zichzelf kan zijn en gelijke kansen krijgt om te groeien en het beste van zichzelf te geven.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Niemand is zoals jij, en dat maakt jou 100 % uniek. RGF Staffing Belgium staat voor diversiteit en inclusie, en zetten maximaal in op jouw sterke skills.

Intéressé(e) ?

Contacteer Eveline Mannaerts via email of bel vertrouwelijk.

E-mail: [email protected] 
Phone: +32 491 36 01 17
Ref: LEXGO/LEGMG/188

 

URL: https://www.jaconlegal.be/nl/vacatures/legal-manager-employment-law

Voir les autres annonces de Jacon Legal

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit du travail et sécurité sociale , Employee benefits & pensions

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Juriste Junior - Estate...

Juriste Junior - Estate Planning

Read more
Senior Corporate Counsel

Senior Corporate Counsel

Read more
Associate Employment Law

Associate Employment Law

Read more
Junior jurist(e) - Estate...

Junior jurist(e) - Estate Planning

Read more
Ervaren notarieel jurist -...

Ervaren notarieel jurist - vennootschapsrecht

Read more
Partner - Brussels

Partner - Brussels

Read more
Réserve contractuels de...

Réserve contractuels de Masters Juristes pour la présidence...

Read more
Senior Legal Counsel -...

Senior Legal Counsel - Interim Mission

Read more
Notarieel Jurist -...

Notarieel Jurist - Familiaal kantoor

Read more
Communication &...

Communication & marketing manager

Read more

LexGO Network