Compensation & Benefits en Labour Relation Counsel (m/v)
06/01/2018

Région: Bruxelles, Brabant Flamand
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit d'emploi et sécurité sociale, Employee benefits & pensions
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LEXGO/SECLC/44

Je bent in het bezit van een Je bent in het bezit van een masterdiploma.  Je kan terugvallen op minimaal 3 jaar ervaring in Comp & Ben, sociaal recht of sociale dialoog.

Tout Montrer
Tout Fermer


Empowering. Innovating. Caring.     
Deze woorden vertalen perfect onze bedrijfscultuur. We moedigen ondernemerschap en creativiteit aan, maar we plaatsen vooral onze mensen centraal.

We hebben de ambitie om de verandering in de Security en Safety industrie te leiden. Om dit doel te bereiken, ontwikkelen we nieuwe security-oplossingen voor onze klanten. We willen meer op maat gemaakte, predictieve oplossingen aanbieden die het menselijke en technologische combineren, en veel verder gaan dan onze traditionele diensten.         

Wat je ook doet bij Securitas, je speelt een rol in hoe we onze toekomst vormgeven – en de toekomst van Security & Safety in onze maatschappij.

 • Als Labour Relations en Compensation & Benefits Counsel bij Securitas werk je nauw samen met - en rapporteer je aan - de Compensation & Benefits Manager en de Labour Relations Manager.              
   
 • Je bent mee verantwoordelijk voor het uitwerken en constant optimaliseren van het Total Remuneration pakket voor onze medewerkers. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van alle labour relations related affairs. 
   
 • Je geeft gespecialiseerd advies rond het pakket van benefits voor onze medewerkers (bonus, verzekeringen, …) en wordt betrokken bij de bonus- en merit cycles, alsook bij de interne functiewaardering en functieclassificatie.
   
 • Je bent eveneens het aanspreekpunt voor de verzekeringsinstellingen.             
   
 • Je speelt een belangrijke rol in de advisering rond ontslagen, alsook bij het voorbereiden van bedrijfscao’s, sociaalrechtelijke vragen, etc...      
   
 • Je komt zeer regelmatig in contact met de sociale partners binnen de organisatie (vakbondsafgevaardigden). Je neemt deel aan de vergaderingen van de interne sociale overlegorganen (ondernemingsraad en CPBW) en adviseert mee de managers in hun beslissingen.              
   
 • Je krijgt in deze functie de opportuniteit om gelijktijdig ervaring op te doen in Comp & Ben en Labour Relations en jezelf sterk te verdiepen in beide domeinen. Naar de toekomst toe is er zeker ruimte om je verder te ontplooien.

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma.  
   
 • Je kan terugvallen op minimaal 3 jaar ervaring in Comp & Ben, sociaal recht of sociale dialoog.        
   
 • Je beschikt over een groot leervermogen, een enthousiaste leerattitude en een uitgesproken interesse in Comp & Ben en/of Labour Relations.               
   
 • Je werkt je snel in nieuwe materie in en wordt geboeid door intellectuele uitdagingen en complexere materie.
   
 • Je cijfermatige aanleg en je analytische ingesteldheid gaan hand in hand met de gave om HR gerelateerde materie, zowel mondeling als schriftelijk, helder over te brengen, aangepast aan je doelpubliek of je gesprekspartners.
   
 • Je hebt een uitstekend communicatief vermogen (gesproken en geschreven) en weet een sterkere persoonlijkheid en besluitvaardigheid in balans te houden met een juiste dosis diplomatie.   
   
 • Je bent goed in het Nederlands of Frans (gesproken en geschreven), en durft je uit de slag te trekken in de andere taal. Kennis van het Engels is een plus, geen must. Dit kan je leren on the job.

 • Securitas biedt jou:    
  Een uitdagende baan in een dynamisch en snelgroeiend, professioneel bedrijf, waar geen dag dezelfde is. Binnen Securitas zetten we sterk in op de ontwikkeling van onze medewerkers, en stellen we initiatief op prijs. Je kan rekenen op een competitief salaris en bijbehorende benefits (inclusief bedrijfswagen), aansluitend bij je capaciteiten en ervaring.
   
 • Waarom werken bij Securitas?       
  Start bij een sectorleider met een start-up mentaliteit. Maak deel uit van een People Business. Ontdek een innoverend bedrijf in een veranderende maatschappij. Een bedrijf dat pragmatisme hoog in het vaandel draagt, initiatief nemen toejuicht, en echte verantwoordelijkheden geeft aan zijn werknemers.      
  Participate in our change. Lead the change.

Intéressé(e) ?

Verantwoordelijke consultant:
 

Vacature Compensation & Benefits en Labour Relation Counsel bij Securitas - vind alle juridische vacatures op www.lexgo.be

Nadia Ouzoubair
0468 40 84 15

Solliciteer online.

Voir les autres annonces de Jacon Legal

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit d'emploi et sécurité sociale , Employee benefits & pensions

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Bruxelles) , Juristes (Brabant Flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Sole Legal Counsel - Kruibeke

Sole Legal Counsel - Kruibeke

Read more
Data Privacy Expert - Brussel

Data Privacy Expert - Brussel

Read more
Legal Counsel - Brussels

Legal Counsel - Brussels

Read more
Legal & Compliance Advisor

Legal & Compliance Advisor

Read more
Senior Tax & Legal...

Senior Tax & Legal Consultant (m/v)

Read more
Stagiaire Francophone et/ou...

Stagiaire Francophone et/ou Néerlandophone

Read more
Lawyer (Brussels) - Finance...

Lawyer (Brussels) - Finance & Projects

Read more
Legal Manager - Bruxelles

Legal Manager - Bruxelles

Read more

LexGO Network