Junior Lawyer - IPT
21/04/2017

Région: Bruxelles
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Propriété intellectuelle, Technologie, média et télécommunications
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant

DLA Piper is op zoek naar een gemotiveerde advoca(a)t(e) - Departement Intellectual Technology & Property- met minstens 2 jaar ervaring. 

Tout Montrer
Tout Fermer


DLA Piper UK LLP is een advocatenkantoor dat wereldwijd actief is met vestigingen in meer dan 30 landen in Europa, Azië, de Verenigde Staten, Afrika en het Midden-Oosten.

In België heeft DLA Piper een team van meer dan 100 gespecialiseerde advocaten, verdeeld over onze kantoren in Brussel en Antwerpen. Zij verlenen juridische bijstand aan zowel Belgische als buitenlandse cliënten. Wij combineren lokale expertise met een globale reikwijdte 

Voor haar departement Intellectual Property & Technology in Brussel zoekt DLA Piper een advocaat met minstens twee jaar relevante ervaring. Binnen het departement zal u een veelzijdige functie hebben die al de aspecten van het informaticarecht beslaat, met name elektronische handel, privacy / verwerking van persoonsgegevens, informaticacontracten en auteursrecht.

Kennis van specifieke onderwerpen (zoals elektronische facturatie, elektronische handtekeningen, e- government, outsourcing en open source software), gerelateerde rechtsdomeinen (zoals telecom-, media- en consumentenrecht) of gerechtelijke procedures is een pluspunt, evenals ervaring met complexe onderzoeksopdrachten voor nationale of internationale overheden. 

Vereisten: U hebt met uitstekende studieresultaten een Belgisch Masterdiploma in de Rechten behaald en eventueel een bijkomend diploma behaald in het buitenland. U hebt minstens 2 jaar relevante ervaring. U hebt excellente technische juridische en taalvaardigheden: we zoeken iemand met Nederlands als moedertaal.

Profiel: U hebt organisatietalent en u bent een proactieve, flexibele teamplayer die zich thuisvoelt in een internationale context, en zowel mondeling als schriftelijk goed weet uit te drukken in het Engels. U weet prioritaire zaken te onderscheiden en meerdere en complexe taken doeltreffend af te handelen. Nauwkeurigheid, confidentialiteit en stiptheid zijn uw keurmerk. U wenst te werken in een uitdagende omgeving die tevens veel voldoening schenkt. 

Wij bieden u een unieke en uitdagende functie aan in een internationaal kantoor. U krijgt de kans om samen te werken met topadvocaten en uw eigen vaardigheden als advocaat verder te ontwikkelen. We kunnen succesvolle kandidaten een uiterst interessante en uitdagende omgeving verzekeren 

Intéressé(e) ?

Als je interesse hebt in deze vacature, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Solliciteer 

Voir les autres annonces de DLA Piper LLP

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Propriété intellectuelle , Technologie, média et télécommunications

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Bruxelles)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Legal Affairs Manager

Legal Affairs Manager

Read more
Paralegal (h/f)

Paralegal (h/f)

Read more
Legal Advisor

Legal Advisor

Read more
Financieel Jurist voor de...

Financieel Jurist voor de Thesaurie (m/v/x)

Read more
Mid level medewerkers (m/v)...

Mid level medewerkers (m/v) in data protection en IP/IT/Media

Read more
Professional Support Lawyer...

Professional Support Lawyer Corporate Transactional Law (m/f)

Read more
Jurist Compensation &...

Jurist Compensation & Benefits (m/v)

Read more
Juriste Compensation &...

Juriste Compensation & Benefits (h/f)

Read more

LexGO Network