Advocaat Life Sciences, Privacywetgeving & Health Tech
12/04/2021

Région: Brabant flamand
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Propriété Intellectuelle, Technologie, média et télécommunications, Protection des données et de la vie privée, Autre matière
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO07/04

Dewallens & partners zoekt een gedreven teamplayer die het Life Sciences team kan komen versterken. 

Tout Montrer
Tout Fermer


Simply the best… De spannendste dingen gebeuren aan de grenzen. Je herinnert je de kleurrijke plaatjes uit de aardrijkskundelessen waarop continentale platen elkaar wegduwen. Daar, op die plaatsen en uit dat geweld, daar ontstonden de nieuwe dingen. Het is ook op het snijvlak van de oude juridische disciplines dat de vernieuwing ontstaat. Daar bevindt zich het gezondheidsrecht en daar zijn wij actief.

Dewallens & partners is een boutique law firm in het bruisende hart van Leuven. We zijn tegelijk ook landelijk top of mind in het gezondheidsrecht en we zijn binnen de EU wellicht de grootste “boutique” in het domein van het gezondheidsrecht. Onze trouwe cliënten zijn ziekenhuizen, artsen en alle andere zorgbeoefenaars, hun beroepsverenigingen, geneesmiddelenfabrikanten en life sciences ondernemingen, van massieve wereldspelers tot fragiele start ups. Voor hen willen we het grote verschil maken: Always delivering more than expected.

Dewallens & partners zoekt een gedreven teamplayer die het Life Sciences team kan komen versterken. 

Werken bij Dewallens & partners dat is: kansen en innovatie…Onze advocaten zijn ook vreselijk nieuwsgierig. Ze publiceren in gezaghebbende tijdschriften en geven lezingen in binnen- en buitenland. Zo wordt ook het tweedelige en monumentale Handboek voor Gezondheidsrecht door óns uitgegeven en het zijn onze advocaten die als professor het gezondheidsrecht aan de rechtsfaculteiten en in de management opleidingen doceren.

Onze young potentials worden ook gestimuleerd en gecoached bij al hun onderzoeksactiviteiten. Ze krijgen jaarlijks de kans actief deel te nemen aan het wereldcongres voor medisch recht (Beijing,Toronto enz.). Al die academische sturm und drang wordt meteen ook vertaald naar de praktijk en ingezet voor onze cliënten. 

In een bruisende sfeer… Ons partyteam is voor gevorderden en we houden van bubbels (ook als er eens niets te vieren valt), we zitten in het hart van het gezellige stadscentrum en we gaan elk jaar met het ganse kantoor op reis (Rome, Athene, Moskou, …). Teamspirit is cruciaal en daar zetten we flink op in, en ja, we spreken elkaar enkel aan met de voornaam.

  • Master in de rechten

  • Minimaal 3 - 5 jaar ervaring binnen privacywetgeving, bij voorkeur met focus op de verwerking van gezondheidsgegevens en ervaring binnen Health Tech

  • Kennis en ervaring van intellectuele eigendomsrechten en/of farmaceutisch/meddev recht is een plus

  • Goede talenkennis (Nederlands en Engels, Frans is een plus)

  • Wil je mee het gezondheidsrecht vanop de eerste rij ontwikkelen? Check!

  • Kansen om te groeien? Check!

  • Een team van top notch advocaten bij wie je steeds terecht kan? Dubbel check!

Intéressé(e) ?

Is deze vacature je op het lijf geschreven of wil je spontaan solliciteren; mail dan je cv en motivatiebrief naar [email protected] of bel ons gewoon op: +32 16/23.98.29
 

Vacature voor een Advocaat Life Sciences, Privacywetgeving & Health Tech bij Dewallens & Partners te Leuven - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de Dewallens & partners

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Propriété Intellectuelle , Technologie, média et télécommunications , Protection des données et de la vie privée , Autre matière

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Senior Legal Counsel Asset...

Senior Legal Counsel Asset Management - Brussels

Read more
Notarieel Jurist (m/v)

Notarieel Jurist (m/v)

Read more
Juriste

Juriste

Read more
Legal Associate -...

Legal Associate - Groot-Bijgaarden (Dilbeek)

Read more
Verantwoordelijke...

Verantwoordelijke Letselschade - Brussel

Read more
Medior Associate Commercial...

Medior Associate Commercial Law - Antwerpen

Read more
Pas afgestudeerde master...

Pas afgestudeerde master rechten of notariaat (M/V/X)

Read more
Legal Counsel...

Legal Counsel (Strombeek-Bever)

Read more
Fiscaal jurist - groeiende...

Fiscaal jurist - groeiende firma

Read more
Associate Corporate Real...

Associate Corporate Real Estate

Read more

LexGO Network