Manager Legal M&A
14/08/2019

Région: Anvers
Fonction: Juristes
Environnement: Cabinet de conseil
Matières: Droit des sociétés
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: 190000H0

 Deloitte is op zoek naar een Manager Legal M&A voor het kantoor gelegen in Antwerpen.

Tout Montrer
Tout Fermer


Deloitte is de marktleider op het vlak van professionele dienstverlening in België. Meer dan 3.500 mensen staan dagelijks in dienst van nationale en internationale bedrijven, van KMO’s tot overheidsinstellingen en VZW’s. We zijn gestructureerd in vijf competenties: Audit & Enterprise Risk Services, Private - Accountancy & Advisory, Tax, Financial Advisory en Consulting en zijn één van de grootste werkgevers in het land. 

Deloitte Private - Accountancy & Advisory biedt een brede waaier aan professionele diensten voor startups, kmo’s en familiebedrijven. Het gamma aan multidisciplinaire diensten die onze 650 adviseurs over 12 kantoren heen leveren, bestaat onder meer uit accountancy, fiscale, juridische, en financiële begeleiding, maar ook bedrijfscontrole, technologische en strategische diensten. Door flexibel in te spelen op de behoeften van de klant en op maat gemaakte 360°-oplossingen aan te bieden willen we dé vertrouwensadviseur zijn voor al onze klanten.

M&A & Finance bevat een integrale dienstverlening binnen Deloitte Private - Accountancy & Advisory en focust op M&A deals (buy & sell side) evenals financiële ondersteuning voor familiebedrijven, investeerders en management. Ons team heeft een brede toegang tot een netwerk van ondernemers, geruggensteund door een zeer brede marktkennis. Onze cliënten rekenen op ons voor de waardebepaling van hun bedrijf, begeleiding bij de verkoop van hun bedrijf, de financiering van een overname en de volledige juridische en fiscale ondersteuning hiervan.

 

Legal M&A: wat doen wij?

• Allround juridische ondersteuning en begeleiding van startups, kmo’s, familiebedrijven en aandeelhouders/investeerders op het vlak van onder meer financiering, herstructureringen, overnames (buy & sell side) en due diligence opdrachten;

• Opstellen van relevante contracten (termsheets, biedingen/LOI, koop-verkoopovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten, due diligence rapporten, etc.) en adviseren en bijstaan van cliënten tijdens onderhandelingen in nauw overleg met de andere competenties binnen Deloitte Private - Accountancy & Advisory zoals het M&A and Finance team, Tax & Legal, Strategy & Growth, etc.;

• Kritisch meedenken met betrekking tot de groeiambities en organisatiestructuur van onze cliënten;

• Opbouwen van duurzame klantenrelaties die ervoor zorgen dat ondernemers en bedrijfsleiders van de startup- en financieringsfase tot en met de uiteindelijke overdracht van hun onderneming het Legal M&A team als hun preferred partner verkiezen.

 Naar wie zijn we op zoek?

• Je hebt 5 à 10 jaar relevante ervaring in juridische adviesverlening als advocaat, legal consultant en/of bedrijfsjurist met een focus op het vennootschapsrecht en de M&A praktijk;

• Je hebt een no-nonsense mentaliteit, bekijkt juridische uitdagingen op een pragmatische wijze en kan je inleven in de noden van zowel startende ondernemers als gevestigde familiale ondernemingen;

• Jouw communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht helpen je om actief nieuwe klantenrelaties op te bouwen en deze op lange termijn verder te versterken. 

• Niet alleen je technische kennis is een troef, je zal ook je interpersoonlijke vaardigheden goed kunnen gebruiken; je bent een echte people manager die het legal m&a team in regio North-East mee aanstuurt en coacht.

• Door het nauwe contact met bedrijfsleiders en het begeleiden van overnames, fungeer je een trusted advisor en speel je een belangrijk advies verlenende rol. 

• Je bent op zoek naar een (nieuwe) professionele uitdaging en werkt vanuit ons kantoor te Antwerpen.

Wat heeft het Legal M&A team jou te bieden?

• Een uitdagende functie binnen een jong, snelgroeiend en dynamisch team, waar creativiteit en teamwork primeren;

• On the job ervaringen en dagelijkse klantencontacten in combinatie met kwalitatieve opleidingen en intensieve samenwerkingen met andere competentiegroepen binnen Deloitte Private - Accountancy & Advisory, die je de mogelijkheid bieden om je juridische en commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen;

• Een flexibele, aangename en professionele werkomgeving die tal van doorgroeimogelijkheden biedt aan zowel technische als commerciële profielen.

Intéressé(e) ?

Solliciteer via de rekruteringssite van Deloitte

Voir les autres annonces de Deloitte

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit des sociétés

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Trainee Competition

Trainee Competition

Read more
Bedrijfsjurist

Bedrijfsjurist

Read more
Junior Tax Advisor

Junior Tax Advisor

Read more
Advocaat sociaal recht

Advocaat sociaal recht

Read more
Trainee IP/IT

Trainee IP/IT

Read more
Summer Internship 2020

Summer Internship 2020

Read more
Bedrijfsjurist

Bedrijfsjurist

Read more
Avocat stagiaire et/ou...

Avocat stagiaire et/ou collaborateur - droit des affaires

Read more
Legal and Compliance Counsel

Legal and Compliance Counsel

Read more
Notarieel jurist(e)

Notarieel jurist(e)

Read more

LexGO Network