Notarieel medewerker Post-akte en onthaal
24/06/2022

Région: Anvers
Fonction: Paralégaux
Environnement: Notariat
Matières: Droit civil, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO20/06

Notariskantoor Deckers te Antwerpen is momenteel op zoek naar een medewerker voor de administratieve zorg van dossiers na de ondertekening van familiale- en vastgoedakten. 

Tout Montrer
Tout Fermer


Deckers Notarissen is een groeiend en dynamisch notariskantoor gevestigd in een mooi kantoorgebouw vlakbij het justitiepaleis. Hier werken wij met een enthousiast team van 5 notarissen en een 40-tal medewerkers. Het notariaat biedt een 37,5-urige werkweek met een marktconform salaris aangevuld met een pakket aan extra-legale voordelen. Binnen ons notariaat staan persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal. We bieden de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Je bent verantwoordelijk voor de administratieve zorg van dossiers na de ondertekening van familiale-en vastgoedakten. Dit houdt onder andere in het bijhouden van het repertorium, het elektronisch registreren van akten, het beheren van afspraken en opzoekingen pre-akte. Je behandelt vlot telefonische oproepen en e-mailberichten. Bij afwezigheid van de collega versterk je het onthaal waar je het eerste aanspreekpunt bent voor cliënten.

Wij zijn op zoek naar een proactief collega die, bij voorkeur, enige ervaring heeft opgebouwd in het notariaat. Je bent communicatief, positief ingesteld, een teamspeler, punctueel en discreet. Je hebt, bij voorkeur, kennis van Acta Libra en het gebruikelijke MS Office pakket.

We bieden een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijke verloning, in verhouding tot opleiding en ervaring, aangevuld met een pakket aan extra-legale voordelen. Je komt terecht in een moderne en aantrekkelijke werkomgeving.
 

Een blik achter de schermen?

Niets beter dan enkele collega’s zelf aan het woord te laten. Bekijk onze video via de website www.deckersnotarissen.be/vacatures en maak kennis met ons enthousiast team!  

 

Intéressé(e) ?

We ontvangen graag je sollicitatiebrief en CV per e-mail t.a.v. [email protected]. Vermeld de referentie LexGO20/06. Bij vragen over deze vacature kan je contact opnemen via het telefoonnummer 03/425.27.83.


Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Een eerste screening zal plaatsvinden op basis van sollicitatiebrief en CV. De verdere sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste kennismakingsgesprek met de office manager en een mogelijk vervolggesprek met de notarissen.Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum/ studies bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang. We kunnen gedurende deze termijn dan immers contact met u opnemen voor een nieuwe job opportuniteit binnen onze instellingen. Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door onze functionaris van gegevensbescherming te contacteren via [email protected]. Wij zien erop toe dat al uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

Voir les autres annonces de DECKERS Notarissen

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Paralégaux

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Paralégaux (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Notarieel Jurist -...

Notarieel Jurist - Familiaal kantoor

Read more
Juriste Junior - Estate...

Juriste Junior - Estate Planning

Read more
Partner - Brussels

Partner - Brussels

Read more
Contractuele reserve...

Contractuele reserve JURISTEN - Europees voorzitterschap (m/f/x)

Read more
Associate Employment Law

Associate Employment Law

Read more
Ervaren notarieel jurist -...

Ervaren notarieel jurist - vennootschapsrecht

Read more
Dossierbeheerder familiale...

Dossierbeheerder familiale dossiers

Read more
Junior jurist(e) - Estate...

Junior jurist(e) - Estate Planning

Read more
Compliance Manager - Zaventem

Compliance Manager - Zaventem

Read more
Réserve contractuels de...

Réserve contractuels de Masters Juristes pour la présidence...

Read more

LexGO Network