Bedrijfsjurist
26/10/2021

Région: Brabant flamand
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit administratif et marchés publics, Droit commercial et contrats, Technologie, média et télécommunications, Protection des données et de la vie privée, Droit de la concurrence
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: 26/10-LexGO

Als bedrijfsjurist bij Colruyt Group vertaal je wetteksten en regelgeving naar concrete adviezen voor je business partners. Je bent goed op de hoogte van handels-en verbintenissenrecht (B2B en B2C). Ervaring met ICT-recht, payments, overheidsopdrachten en/of mededinging is een plus.

Tout Montrer
Tout Fermer


Als bedrijfsjurist bij Colruyt Group vertaal je wetteksten en regelgeving naar concrete adviezen voor je business partners. Je bent goed op de hoogte van handels-en verbintenissenrecht (B2B en B2C). Ervaring met ICT-recht, payments, overheidsopdrachten en/of mededinging is een plus.

Als bedrijfsjurist werk je nauw samen met verschillende business partners binnen Colruyt Group, vaak op directieniveau. Je geeft proactief advies en bijt je vast in concrete dossiers. Daarbij heb je ook altijd oog voor de globale (onderhandelings)context van de business en neem je waar nodig initiatief om de business te informeren.

Een greep uit je takenpakket:

 • Je volgt de relevante nieuwe wetgeving op. Je deelt je kennis en geeft duidelijke informatie (en opleidingen), met de focus op de dagelijkse bedrijfsrealiteit bij Colruyt Group. Je houdt voeling met de strategie van de business partners waarvoor je werkt en geeft proactief en oplossingsgericht advies.
 • Je geeft duidelijk advies over juridische dossiers en volgt ze op.
 • Je bent sterk in het opstellen van contracten en de screening van risico’s – vooral wat betreft diverse handelscontracten, aankoop van goederen en diensten, informatica (screening van standaard- en maatwerkcontracten).  
 • Je helpt bij het opstellen van standaardcontracten en documenten.
 • Je geeft advies inzake privacywetgeving.

 

Je werkt in Halle en kan 2 dagen per week regionaal of van thuis uit werken.

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een masterdiploma rechten en minstens 4 jaar relevante ervaring. Je bent expert in contractenrecht. Ervaring met ICT-recht, payments, overheidsopdrachten en/of mededinging is een plus.  
   
 • Duidelijke communicatie – Je geeft helder en duidelijk advies en je werkt graag samen, zowel met je collega-juristen als met interne partners. Je houdt van netwerken en investeert tijd in relaties met externe juridische stakeholders en sectororganisaties.
   
 • Nauwkeurigheid – Je bent stipt en nauwkeurig in het verwerken van dossiers, het verlenen van juridisch advies en het opvolgen van deadlines.
   
 • Proactief – Je bent in staat om proactieve, oplossingsgerichte en pragmatische adviezen te geven, rekening houdend met de bedrijfseigen realiteit.
   
 • Talenkennis – Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels en je hebt voldoende kennis van het Frans.
 • Stimulerende werkomgeving – Je houdt van een dynamische en stimulerende werkomgeving: Colruyt Group is een familie van bedrijven actief in uiteenlopende sectoren die kort op de bal speelt en permanent aandacht heeft voor innovatie en duurzaamheid.
   
 • Verantwoordelijkheid – Je krijgt een job met een grote impact: dankzij jouw expertise lever je een substantiële bijdrage aan de bedrijfsvoering van Colruyt Group.
   
 • Blijven leren – Bij Colruyt Group kan je kiezen uit een groot opleidingsaanbod. Je kan je dus niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk verder ontwikkelen.
   
 • Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen.

Intéressé(e) ?

Solliciteer online op de carrièrepagina van de Colruyt Groep.

Vacature bedrijfsjurist bij Colruyt Groep - vind vind alle vacatures voor bedrijfsjuristen in energierecht, omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en publiek recht op www.lexgo.be, dé jobsite voor bedrijfsjuristen in België

Vacature Bedrijfsjurist bij Colruyt Groep in Vlaams-Brabant - vind alle vacatures voor bedrijfsjuristen in energierecht, omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en publiek recht op www.lexgo.be, dé jobsite voor bedrijfsjuristen in België

Voir les autres annonces de Colruyt Group

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit administratif et marchés publics , Droit commercial et contrats , Technologie, média et télécommunications , Protection des données et de la vie privée , Droit de la concurrence

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Fund Legal Officer

Fund Legal Officer

Read more
Head of Legal - Brussel

Head of Legal - Brussel

Read more
Legal Counsel Litigation -...

Legal Counsel Litigation - Gent

Read more
Associate Energy Team

Associate Energy Team

Read more
 Compliance Analyst

Compliance Analyst

Read more
Juridisch Adviseur -...

Juridisch Adviseur - specialisatie goederenrecht (m/v/x)

Read more
Legal Counsel - Gent

Legal Counsel - Gent

Read more
Legal Counsel - Nivelles

Legal Counsel - Nivelles

Read more
Junior Lawyers - Public...

Junior Lawyers - Public Procurement

Read more
Advocaten - Jonge...

Advocaten - Jonge associatie - BXL

Read more

LexGO Network