Advocaat - Banking & Finance
22/01/2021

Région: Bruxelles
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit financier et bancaire
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant

buyle legal zoekt advocaten met belangstelling voor Banking & Finance

Tout Montrer
Tout Fermer


buyle legal is een onafhankelijk Belgisch kantoor dat vooral bekend is in  de bancaire en financiële sector. Wij zijn liever discreet over onszelf, daarom laten we de jury  van de Trends  Legal Awards aan het woord die ons in 2018 de award van beste Belgisch onafhankelijk kantoor voor Bank & Finance heeft toegekend: "Onder het motto 'The Art of Law' bouwt het onafhankelijke Belgische kantoor buyle legal in Brussel, Charleroi en Antwerpen verder aan een model van duurzame dienstverlening op maat van de klant in de diverse takken van het bank- en financieel recht. Naast een trouw Belgisch cliënteel in de financiële sector, breidt het internationaal cliënteel gestaag uit. Het kantoor kan buigen op een jarenlange ervaring en deskundigheid, een brede erkenning binnen de Belgische financiële sector en uitstekende referenties op het vlak van geschillenbeheer. Het kantoor geeft blijk van grote wendbaarheid: innovatieve trends in de financiële sector worden op de voet gevolgd, fintech spelers appreciëren de combinatie van doorgedreven vakkennis en creatief denken. Het kantoor draagt bij tot het propageren van een long life learning culture binnen de financiële sector onder meer via de gewaardeerde samenwerking met Febelfin Academy. Buyle legal staat voor een humane bedrijfscultuur met bijzondere aandacht voor diversiteit, gelijkekansenbeleid en minderheidsgroepen en dit kantoor durft zich ook in het maatschappelijk debat te mengen.

Tot slot stimuleert het kantoor kritisch wetenschappelijk denken en sleepte het meermaals prestigieuze prijzen in de wacht zoals de Trophee d'Or voor het beste juridisch advies. Een sterke onafhankelijke speler met een bewezen trackrecord en toekomstvisie, een verdiende winnaar voor de award van beste onafhankelijke Belgische advocatenkantoor in Banking & Finance!"

Wie zoeken wij?

Een advocaat met belangstelling voor de juridische problemen die zich vooral maar niet uitsluitend in de bancaire en financiële sector stellen en dit zowel in het kader van transactioneel werk, adviesverlening, het afsluiten van contracten als in de behandeling van geschillen.

Wat verwachten wij?

Wij willen met u de ambitie delen 'best in class ' te zijn. Daarom kijken wij uit naar een gemotiveerde medewerker(ster), met minstens 4 à 5 jaar praktijkervaring die cliëntgericht, accuraat juridisch werk van hoge kwaliteit kan leveren. Extra opleidingen zijn een troef en het beheersen van het Frans en Engels is een “must”.

Wat bieden wij aan?

Een aangename en uitdagende werkomgeving in een hoogstaand professioneel kader waarin persoonlijke groei gestimuleerd wordt met een reëel toekomstperspectief. Wij zijn flexibel en de aangeboden vergoeding is correct en marktconform in functie van verworven kennis en ervaring.

De kandidaat kan meteen aan de slag gaan.

Intéressé(e) ?

Contactpersonen

 

Graag uw CV naar:

Patrick Verbaeys, office manager, pverbaeys@buylelegal.eu, tel.: 02/ 600 52 66

Els Van Poucke, partner, evanpoucke@buylelegal.eu, tel.: 02 600 52 24

Voir les autres annonces de Buyle Legal

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit financier et bancaire

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Bruxelles)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Secretaris Generaal -...

Secretaris Generaal - Corporate Compliance

Read more
Conseiller fiscal imp√īt...

Conseiller fiscal imp√īt des soci√©t√©s et TVA

Read more
Junior Consultant - Diegem

Junior Consultant - Diegem

Read more
Corporate Paralegal - Waregem

Corporate Paralegal - Waregem

Read more
Expert Social Affairs...

Expert Social Affairs Brussel - Brussel

Read more
Pas afgestudeerde master in...

Pas afgestudeerde master in het notariaat (M/V/X)

Read more
Jurist (meerdere profielen...

Jurist (meerdere profielen ) (m/v/x) ALLE FEDERALE DEPARTEMENTEN

Read more
Gestionnaire de dossiers...

Gestionnaire de dossiers juridiques (m/f/x) (17 profils)

Read more
Compliance Adviseur KBC...

Compliance Adviseur KBC Asset Management

Read more
Legal Counsel - Komatsu

Legal Counsel - Komatsu

Read more

LexGO Network