Team Lead Paralegal
07/06/2021

Région: Anvers, Brabant flamand
Fonction: Paralégaux
Environnement: Entreprise
Matières: Droit commercial et contrats, Droit des sociétés
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO01/04

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Is het efficiënt organiseren van taken en processen helemaal jouw ding? Ben jij een echte duizendpoot die van aanpakken weet, en die daarnaast een team kan coachen ? Heb je ook affiniteit of ervaring met het juridische ?Dan zouden wij wel eens een match kunnen zijn. Alken-Maes is namelijk op zoek naar een Team Leader Paralegal.

Tout Montrer
Tout FermerBen jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Is het efficiënt organiseren van taken en processen helemaal jouw ding? Ben jij een echte duizendpoot die van aanpakken weet, en die daarnaast een team kan coachen ? Heb je ook affiniteit of ervaring met het juridische ?

Dan zouden wij wel eens een match kunnen zijn. Alken-Maes is namelijk op zoek naar een Team Leader Paralegal.

Jouw rol

Als Team Leader Paralegal ben jij het centrale aanspreekpunt voor een aantal specifieke domeinen en processen voor interne business klanten. Verder sta je ook in en ben je eerste aanspreekpunt voor de ondersteuning van de Legal Counsels en de Legal Manager. Je stuurt het team van Paralegals aan, en rapporteert zelf aan de Legal Manager. In samenwerking met de Legal Manager en de overige collega’s (bv. IT) waak je over, beheer je en optimaliseer je het contract management, het vennootschapssecretariaat, de document flows en aanverwante processen binnen het Legal Department.
 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je bent de SPOC ter ondersteuning van interne klanten voor specifieke domeinen en taakgebieden. Je maakt handleidingen, checklists en procedures op en stelt deze op punt.
   
 • Je geeft opleidingen in jouw domeinen of taakgebieden.
   
 • Je staat in voor de algemene ondersteuning van de Legal Counsels en Legal Manager, waarbij je ook specifieke dossiers mee opvolgt en afhandelt. Je geeft eerstelijns advies en ondersteuning aan de interne klanten, b.v. bij overeenkomsten.
   
 • Je stuurt het Paralegal Team aan. Je definieert, evalueert en bewaakt de taken, workload en doelstellingen van de collega’s in het team.
   
 • Je beheert de tools en procedures voor contract management (en andere legal processen) binnen Alken-Maes. Je staat in voor het opzetten, efficiënter maken en beheren van deze tools en processen binnen het bedrijf en de afdeling.
   
 • Je vertegenwoordigt de Legal Afdeling en zet ze mee op de kaart.

Dit ben jij:

 • Je hebt een diploma in de rechtspraktijk of een kandidatuur/bachelor rechten op zak (of gelijkwaardig door ervaring). Je kan dit combineren met minstens 3 jaar ervaring in het ondersteunen van een juridische dienst van een onderneming of een advocatenkantoor.
   
 • Organiseren, optimaliseren en efficiëntie  zijn echt jouw ding. Je bent een organisatorische duizendpoot die van aanpakken weet.
   
 • Je krijgt energie wanneer je met mensen kan omgaan, hen kan begeleiden en kan ondersteunen. Je slaagt er in om met deze energie anderen te enthousiasmeren en te motiveren.
   
 • Je bent proactief en resultaatgericht, hands on en met een ‘can do’ mentaliteit.
   
 • Jij bent nauwgezet en hebt oog voor detail.
   
 • Je bent sterk in communicatie, met af en toe een vleugje humor.
   
 • Je hebt een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.

What's in it for you? Ontkurken maar! 

 Je start in een dynamisch en interessant bedrijf waarin we met z’n allen voor 1 doel gaan: de consument heerlijk verfrissende pintjes, speciaalbieren en ciders voorschotelen. We zijn lokaal én internationaal. Alken-Maes combineert een lokaal product met alle kansen die Heineken als internationale groep biedt. The best of both worlds, toch? Een boeiende job waarin geen enkele dag dezelfde is. Met wat je hier zal leren, kan je alle kanten op. Wij bieden een mooi salarispakket met verschillende extralegale voordelen, waaronder maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en minstens 30 dagen verlof.

Intéressé(e) ?

Solliciteer online op de carrièrepagina van Alken-Maes

Vacature voor een ervaren paralegal - Team Leader Paralegal te Mechelen bij Alken-Maes - vind alle vacatures voor paralegals, bedrijfsjuristen, advocaten en notarieel jurist in de provincie Antwerpen op www.lexgo.be


 

Voir les autres annonces de Brouwerijen Alken-Maes

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Paralégaux

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , Droit des sociétés

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Paralégaux (Anvers) , Paralégaux (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Advocaat-stagiair(e)

Advocaat-stagiair(e)

Read more
Litigation Lawyer -...

Litigation Lawyer - International Law Firm - Brussels

Read more
Corporate Tax Associate -...

Corporate Tax Associate - Private Equity and M&A

Read more
Conseiller Car Claims

Conseiller Car Claims

Read more
Senior Legal Counsel -...

Senior Legal Counsel - Brussels

Read more
Paralegal - Antwerpen

Paralegal - Antwerpen

Read more
Junior Legal Counsel (Ostend)

Junior Legal Counsel (Ostend)

Read more
Associates Commercial and...

Associates Commercial and Distribution Law

Read more
Associate Corporate /...

Associate Corporate / M&A - Brussels - FR/EN

Read more
Associate Employment Law -...

Associate Employment Law - Brussels

Read more

LexGO Network