Senior Associate - Publiekrecht & omgevingsrecht / overheidsopdrachten
11/05/2022

Région: Anvers, Bruxelles, Limbourg
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit administratif et marchés publics, Droit de l'environnement et de l'urbanisme
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO11/05

Ben jij onze nieuwe collega? In het kader van de snelle expansie van ons team publiek recht en vastgoedontwikkeling, is ons kantoor op zoek naar een Senior Associate met zin voor initiatief.

Tout Montrer
Tout Fermer


Agio Legal rekruteert!

Ben jij onze nieuwe collega? In het kader van de snelle expansie van ons team publiek recht en vastgoedontwikkeling, is ons kantoor op zoek naar een Senior Associate met zin voor initiatief; een advocaat die zelfstandig dossiers/projecten kan beheren, vlot in teamverband werkt en met onze cliënten meedenkt om zo een succesvolle koers te kunnen (blijven) varen.

Als partner van verschillende KMO’s, (inter)nationale bedrijven en overheidsinstanties zetten wij ons dagelijks in om hand in hand met de cliënt na te denken over de beste strategie binnen elk dossier. Je wordt meteen betrokken in het heetst van de strijd en krijgt van meet af aan verantwoordelijkheid toegewezen.


Over Agio Legal

Agio Legal is een dynamisch advocatenkantoor, met vestigingen te Antwerpen, Brussel en Hasselt, dat streeft naar een personal engagement naar zijn cliënten toe. Ons jong en snel groeiend team is op zoek naar extra versterking op het vlak van publiek recht en bestuursrecht (omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieurecht), overheidsopdrachten, onteigeningsrecht,…). Interesse of ervaring in privaat vastgoedrecht is een pluspunt.


Uiteraard zijn er in het kader van de (vaak complexe) dossier / projecten die wij begeleiden vaak raakvlakken met andere juridische materies, zoals bijvoorbeeld privaat vastgoedrecht, vennootschapsrecht, commerciële contracten en geschillen, insolventierecht, fiscaal recht, arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht, intellectuele eigendom en ICT, privacy & GDPR, procedurerecht e.d.m. Ons kantoor beschikt over specialisten in al deze (en nog andere) vakdomeinen, zodat wij vaak werken in multidisciplinaire teams. Er is een goede mix van adviesverlening en procedures voor alle mogelijke administratieve instanties en rechtscolleges. 

Praktijkgroep publiek recht en omgevingsrecht

In het kader van de verdere expansie van ons team publiek recht en vastgoedontwikkeling zal je in aanraking komen met diverse domeinen van het publiek recht en bestuursrecht, zoals onder meer omgevingsrecht, overheidsopdrachten, onteigeningsrecht, overheidsaansprakelijkheid, publiek-private samenwerking, energierecht, gemeenterecht,...  Onze projecten zijn evenwel vaak multidisciplinair, in het bijzonder komen bv. regelmatig privaat vastgoedrechtelijke aspecten aan bod.

Je zal als advocaat een uitgebreid en gevarieerd pakket aan diensten verlenen aan de cliënten, zoals adviesverlening, contracten opstellen en onderhandelen, het voeren van procedures e.d., in een enorme variëteit aan sectoren (residentiële verkavelingen, industriële gebouwen, KMO’s, (weg)infrastructuurwerken, windturbineprojecten, natuurinrichtingsprojecten,…). Uiteraard gaan we graag in overleg met jou, zodat ook jouw specifieke verwachtingen aansluiten bij de verwachtingen van ons kantoor en ons team (en vice versa).

Dit zoeken wij in jou:

 • Bijzondere kennis/interesse in het publiek recht en bestuursrecht, in het bijzonder ook in omgevingsrecht en/of overheidsopdrachten;
   
 • Interesse of ervaring in privaat vastgoedrecht is een pluspunt;
   
 • Masterdiploma Rechten (bijkomende relevante diploma’s zijn een pluspunt);
   
 • Een senior profiel met 3 tot 8 jaar relevante werkervaring, maar junior profielen met 0 tot 3 jaar ervaring zijn zeker ook welkom;
   
 • Goede kennis van het Nederlands (en eventueel Frans en Engels);
   
 • Commerciële en marktgerichte ingesteldheid en je kan goed in teamverband werken;
   
 • Ambitie om steeds het beste resultaat te behalen;
   
 • Doorzettingsvermogen en stressbestendigheid;
   
 • Mogelijkheid om te werken in onze vestiging te Antwerpen, Brussel of Hasselt.

Wij bieden je een uitdagende en inspirerende carrière aan waarbij je aangemoedigd wordt om je grenzen te verleggen! Leuke collega’s en Scheldezicht in kantoor Antwerpen krijg je er gratis bij.

Overtuigd dat je je plek gevonden hebt? Neem dan gerust contact met ons op via het daartoe bestemd formulier en neem zeker ook een kijkje op onze website voor meer informatie over het kantoor.

Intéressé(e) ?

Solliciteer online op onze carrièrepagina.

Vacature Advocaat Publiekrecht & omgevingsrecht / overheidsopdrachten (Antwerpen, Brussel of Hasselt) te Antwerpen bij advocatenkantoor AGIO LEGAL - vind alle vacatures voor advocaten, bedrijfsjuristen, legal consultants, paralegals en fiscalisten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de Agio Legal

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit administratif et marchés publics , Droit de l'environnement et de l'urbanisme

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Anvers) , Avocats (Bruxelles) , Avocats (Limbourg)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Corporate Paralegal

Corporate Paralegal

Read more
Dossierbeheerder vastgoed

Dossierbeheerder vastgoed

Read more
Associate IP/IT Law

Associate IP/IT Law

Read more
Medior/senior associate...

Medior/senior associate (W/M) -Banking & Finance - Bruxelles

Read more
Legal Counsel in Commercial...

Legal Counsel in Commercial & e-Commerce Law - Brussels

Read more
Commercial Legal Counsel -...

Commercial Legal Counsel - Zaventem - New position

Read more
Jurist overheidsopdrachten...

Jurist overheidsopdrachten (m/v/x) voor de HVW

Read more
Legal Counsel Corporate...

Legal Counsel Corporate -M&A

Read more
Data Protection Counsel -...

Data Protection Counsel - Diegem

Read more
Secrétaire de Gouvernance...

Secrétaire de Gouvernance - Namur / Bruxelles

Read more

LexGO Network