Advocaat-medewerker en advocaat-stagiair
01/10/2019

Région: Flandre occidentale
Fonction: Avocats
Environnement: Cabinet d'avocats
Matières: Droit civil, Litiges et arbitrage/médiation, Droit commercial et contrats, Droit pénal, Droit des sociétés, Droit des assurances, Droit de l'immobilier, Autre matière
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Indépendant
Votre référence: LexGO0/10

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker (3 - 8 jaar ervaring) en een advocaat-stagiair om ons team in Izegem te versterken.

Tout Montrer
Tout Fermer


Advocatenkantoor Kurt Vanthuyne te Izegem werd in 1991 opgericht en bestaat op heden uit een team van gemotiveerde advocaten met ervaring in diverse materies.

Wij richten ons zowel op particulieren, ondernemingen als overheden. Onze cliënten kunnen rekenen op een dynamische en persoonlijke aanpak van hun dossier en een hoge flexibiliteit en reactiesnelheid. Via een heldere en directe communicatie bieden wij transparante juridische dienstverlening in uiteenlopende takken van het recht.

Wij zijn nu op zoek naar een advocaat-medewerker (3 - 8 jaar ervaring) en een advocaat-stagiair om ons team in Izegem te versterken.

Je bent een gedreven jurist, in staat om zelfstandig te werken en kritisch te denken. Je beschikt over een gezonde werkmentaliteit, en bent geïnteresseerd in diverse materies van het recht. Je bent proactief, hands-on en communicatief.

Advocatenkantoor Kurt Vanthuyne biedt een aangename werkomgeving, een collegiale sfeer en professionele doorgroeimogelijkheden. Je behandelt dossiers in verschillende materies op zelfstandige basis, ofwel samen met medewerkers. Je zal deel uitmaken van een vaste waarde in het West-Vlaamse advocatenlandschap, waar een persoonlijke betrokkenheid en teamgeest gewaardeerd worden.

Intéressé(e) ?

Aarzel niet om ons spontaan te contacteren! Elke sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Hebt u interesse in deze vacature of wilt u graag meer informatie? Stuur dan een email naar marleen@kurtvanthuyne.be met uw CV en motivatiebrief. Vermeld de referentie LexGO01/10.


Vacatures voor advocaten en advocaten-stagiairs bij Advocatenkantoor Kurt Vanthuyne te Izegem - vind alle vacatures voor bedrijfsjuristen, fiscalisten,  legal consultants, advocaten en paralegals op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

 

Voir les autres annonces de Advocatenkantoor Kurt Vanthuyne

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Avocats

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Litiges et arbitrage/médiation , Droit commercial et contrats , Droit pénal , Droit des sociétés , Droit des assurances , Droit de l'immobilier , Autre matière

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Avocats (Flandre occidentale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Lawyer in corporate law -...

Lawyer in corporate law - In law firm

Read more
Corporate - Commercial...

Corporate - Commercial Associate - Antwerp

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Jurist - Levensverzekering

Jurist - Levensverzekering

Read more
BeNeLux Contract Counsel -...

BeNeLux Contract Counsel - Brussel

Read more
Legal Counsel - Gent (Drongen)

Legal Counsel - Gent (Drongen)

Read more
Jurist(e) in verzekeringsrecht

Jurist(e) in verzekeringsrecht

Read more
Associate of Senior...

Associate of Senior Associate vennootschapsrecht / ondernemingsrecht

Read more
Lawyer in Corporate &...

Lawyer in Corporate & M&A - Diegem

Read more
Expert Hypothecair Recht (m/v)

Expert Hypothecair Recht (m/v)

Read more

LexGO Network