Inhouse Legal Counsel - Real Estate
09/04/2021

Région: Anvers
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit administratif et marchés publics, Droit commercial et contrats, Droit de l'immobilier
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO08/04

Onze cliënt Triple Living behoort tot de Europese leiders in vastgoedprojectontwikkeling en is voornamelijk actief in stedelijke projecten met als bestemming kantoren, residentieel, leisure en retail. Ze zijn nu op zoek naar een Inhouse Legal Counsel - Real Estate (Antwerp Office) met kennis van en ervaring in Contracten-, Bouw-, Publiek en Administratief recht.

Tout Montrer
Tout Fermer


Onze cliënt Triple Living (www.triple-living.bebehoort tot de Europese leiders in vastgoedprojectontwikkeling en is voornamelijk actief in stedelijke projecten met als bestemming kantoren, residentieel, leisure en retail. 

De groep is in privéhanden en financieel kerngezond. 

De cultuur van de groep en de projecten worden gekenmerkt door een erg vooruitstrevende visie inzake duurzaamheid en leefbaarheid. Top-architectuur, autoluwe straten, slimme en fietsvriendelijke omgevingen, groene parken, innovatief energiebeheer, aangenaam hedendaags woon- en leefcomfort in een levendige buurt, het zijn steevast de peilers die elk van de concepten van onze cliënt schragen. Triple Living ontwikkelt geen gebouwen maar levendige buurten waar je wil wonen, werken en winkelen.

Triple Living kan bogen op een indrukwekkende track record van succesvolle realisaties in binnen- en buitenland. 

In de kern van zijn cultuur houdt het echter vast aan zijn status van een KMO. Vertrouwen en verantwoordelijkheid, korte beslissingslijnen en een snelle besluitvorming, no-nonsense en resultaatgericht, uitgesproken ondernemingszin bij iedereen in de organisatie, het zijn de punten die het bedrijf typeren. 

De groep is ruim 60 jaar actief en barst van ideeën. 

De Inhouse Legal Counsel is de rechterhand van de CEO en het management, en wordt mee betrokken in de voor hem/haar relevante beslissingen. Hij rapporteert in tandem met de collega Inhouse Legal Counsel aan de aandeelhouders en werkt samen met het management. De functie is verantwoordelijk voor:

 • Contracting : zorgvuldige contract opmaak, accuraat en nauwkeurig beheer van alle contracten en transacties, in contact met externe partners (klanten, makelaars, aannemers, notarissen, advocaten, auditors). Implementatie en beheer van een zorgvuldig contract management systeem. 

 • Litigation : bepalen en implementeren van de strategie in juridische disputen in overleg met externe legal counsel en management, en deze dossiers nauwkeurig opvolgen met het oog op een zorgvuldig risk management. 

 • Transacties en M&A : opzetten en opvolgen van complexe transacties die evenwel steeds vastgoed gerelateerd zijn. Oog houden op juridische en fiscale aspecten. 

 • Je bent Master in de Rechten, eventueel aangevuld met andere opleidingen binnen het domein (tax, corporate, vastgoed…). 

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een uitstekend advocatenkantoor en / of bij een relevante vastgoedspeler. 

 • Je hebt een kennis van en ervaring met de relevante juridische domeinen : contractenrecht, bouwrecht, administratief & publiek recht incl. milieu, corporate en affiniteit met het fiscale aspect. 

 • Je bent van huis uit Nederlandstalig en woont op een haalbare afstand van het hoofdkwartier in Antwerpen; kennis van Frans en Engels is noodzakelijk;

 • Je bent relationeel sterk, en een daadkrachtige entrepreneur die ervan houdt autonoom en resultaatsgericht te werken binnen een klein team.

 • Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO, en werkt samen met het management en de aandeelhouders; 

 • Je werkt vanuit de hoofdzetel in Antwerpen. 

 • Je houdt ervan te werken in een no-nonsense omgeving met vlakke structuur en korte beslissings- en communicatielijnen.

 • De kans om te werken in een stimulerende omgeving van Real Estate Development met focus op duurzame groei en rentabiliteit.

Intéressé(e) ?

Stuur zo snel als mogelijk jouw CV met motivatiebrief naar [email protected] met vermelding van "SDC/EJ 2115 – Inhouse Legal Counsel”. Voor meer informatie, contacteer Erwin JACQUEMYNS op +32 475 61 21 39 (dagelijks 8u30-21u). Wij gaan graag met jou “aan tafel” zitten om jouw ambities verder te bespreken.

 


Add Value 

…is sinds ruim 20 jaar een sterke leverancier van diensten in direct search, assessment en human capital development services, en geniet het vertrouwen van klanten in een breed aantal sectoren, allen leiders in hun sector. 

Add Value is ‘Certified Member’ van Federgon, de nationale beroepsvereniging van dienstverleners in de HR sector; dit kwaliteitslabel wordt toegekend en behouden mits het behalen van een onafhankelijke externe audit op de geleverde kwaliteit. Al onze klanten –dus bedrijven én kandidaten- een beleving van kwaliteit aanbieden, dat staat bij Add Value centraal. Maak kennis met onze waarden, onze diensten, onze consultants en een selectie van onze tevreden klanten op www.addvalue.eu

Voir les autres annonces de Add Value

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit administratif et marchés publics , Droit commercial et contrats , Droit de l'immobilier

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Jurist in burgerrechtelijke...

Jurist in burgerrechtelijke aansprakelijkheid

Read more
Legal Recruitment...

Legal Recruitment Consultant (Gent)

Read more
Advocaat IT / IP / Data...

Advocaat IT / IP / Data Protection - Advocatuur - Toonaangevend kantoor...

Read more
Senior Legal Counsel -...

Senior Legal Counsel - Brussels

Read more
Consultant vermogensadvies

Consultant vermogensadvies

Read more
Advocaten (Jr. of Sr.) -...

Advocaten (Jr. of Sr.) - Kortrijk - Antwerpen - Brussel

Read more
Juriste droit social

Juriste droit social

Read more
Legal Counsel - Vilvoorde

Legal Counsel - Vilvoorde

Read more
Legal Manager - Zellik

Legal Manager - Zellik

Read more
Senior Legal Counsel -...

Senior Legal Counsel - Vastgoedprojecten - Brussel

Read more

LexGO Network