Senior Legal Consultant Key Accounts (Vlaanderen)
05/06/2021

Région: Anvers, Brabant flamand, Flandre occidentale, Flandre orientale, Limbourg
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit du travail et sécurité sociale, Employee benefits & pensions
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO12/02

De afdeling Acerta Consult ondersteunt bedrijven met onder meer werving en selectie, het organiseren van opleidingen, de begeleiding en ontwikkeling van medewerkers, en juridisch advies. En net binnen dat laatste zal jij je volledig kunnen uitleven, want het Legal Consultancy team zoekt momenteel een nieuwe Senior Legal Consultant Key Accounts (Vlaanderen).

Tout Montrer
Tout Fermer


Welkom bij Acerta!

Acerta is een hr-dienstengroep die ondernemers ondersteunt in elke fase van hun groeiproces. Ons doel is om starters, zelfstandigen, werkgevers en boekhouders maximaal te ontzorgen. Als hr-partner bieden we persoonlijke service met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid, vestigingsformaliteiten en de ontwikkeling van menselijk kapitaal.

 

Ons motto? De kracht van mensen

In alles wat we doen, gaan we voor de kracht van mensen. Onze 1.350 medewerkers zijn onze grootste troef om specifieke klantsituaties te begrijpen en klanten te begeleiden naar een optimale oplossing. Als één team gaan we uitdagingen aan en zijn fier op wat we samen bereiken.

De afdeling Acerta Consult ondersteunt bedrijven met onder meer werving en selectie, het organiseren van opleidingen, de begeleiding en ontwikkeling van medewerkers, en juridisch advies. En net binnen dat laatste zal jij je volledig kunnen uitleven, want het Legal Consultancy team zoekt momenteel een nieuwe Senior Legal Consultant Key Accounts (Vlaanderen).

 • Je helpt en adviseert de grotere corporate klanten op juridisch vlak (persoonlijk, via telefoon of per e-mail) inzake problemen met hun personeel (afwezigheden, ontslagen en aanwervingen, herstructureringen, etc.), maar ook inzake interessantere manieren van verloning of van arbeidsduurorganisatie, en het voeren van een wettelijk correct personeelsbeleid (door middel van sociale audits, opstellen van nodige policies, etc., ...
   
 • Je hebt heel veel klantencontact (zowel intern met de accountmanagers als extern met de klant zelf) en bent eigenlijk hét aanspreekpunt en luisterend oor voor deze grotere klanten op sociaaljuridisch vlak.
   
 • Je ondersteunt ons team en Acerta in haar geheel bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten naar aanleiding van wetswijzigingen of nieuwe tendensen die je opmerkt.
   
 • Je deelt jouw ideeën over sociaaljuridische thema’s actief en kijkt uit naar nieuwe opportuniteiten voor jouw klanten.
   
 • Je gaat de klantennood in een breder perspectief te plaatsen en legt zo linken met andere diensten van Acerta.
   
 • Je werkt mee aan de branding van Acerta Legal Consult via het geven van opleidingen/webinars en/of het inhoudelijk meedenken over blogs, artikels en onderzoeken die Acerta in jouw vakgebied uitbrengt.
   
 • Je werkt in een tof team van een 15-tal legal consultants over Vlaanderen verspreid en met elk ook verschillende expertises. Hoewel de afstand soms groot is, is de nabijheid klein. Er worden op geregelde tijdstippen virtuele en niet virtuele ontmoetingen gepland in de regio of in de groep. 
   
 • Je werkt autonoom en kan je plan trekken met grotere dossiers, eventueel in overleg met de managing consultant of één van je collega’s.
 • Je beschikt over een master in de rechten en hebt de nodige ervaring in de advisering van bedrijven op sociaal juridisch vlak (minstens 5 jaar).
   
 • Je hebt pit, een commerciële flair en een luisterend oor. Je bent klantgericht en kan breed opportuniteiten bij klanten Acerta spotten.
   
 • Je werkt op een efficiënte en autonome manier en kan de vooropgestelde omzetten en doelstellingen behalen.
   
 • Je kan je professioneel en vlot uitdrukken in het Nederlands en idealiter ook een goede kennis van het Engels.
   
 • Je werkt in een kantoor naar keuze of thuis al dan niet afhankelijk van de klantenafspraken die je zelf (in jouw regio) kan vastleggen en interne afspraken.

Samen gaan we voor de glimlach

Ons ultieme doel: tevredenheid. Niet enkel bij onze klanten maar ook bij onze medewerkers. Daarom investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en bieden we je veel leermogelijkheden. We focussen op je talenten en drijfveren en stimuleren je om je kracht en passie verder te ontwikkelen.

Je krijgt van ons een contract van onbepaalde duur aangevuld met:

 • Maaltijd-, cadeau- en ecocheques
 • Een wagen
 • Uitgebreid verzekeringspakket
 • Modern en flexibel loonbeleid waarbij je op individueel niveau en op maat van jouw behoeften een aantal loonelementen kan kiezen

Intéressé(e) ?

Solliciteer online.  

Voir les autres annonces de Acerta

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit du travail et sécurité sociale , Employee benefits & pensions

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers) , Juristes (Brabant flamand) , Juristes (Flandre occidentale) , Juristes (Flandre orientale) , Juristes (Limbourg)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Paralegal - West Flanders

Paralegal - West Flanders

Read more
Jurist in Sociaal Recht -...

Jurist in Sociaal Recht - Social Affairs Associate

Read more
Associate Corporate /...

Associate Corporate / M&A - Brussels - FR/EN

Read more
Bedrijfsjurist (Antwerpen)

Bedrijfsjurist (Antwerpen)

Read more
Legal manager (projecten) -...

Legal manager (projecten) - regio Gent

Read more
Compliance Officer Cloud...

Compliance Officer Cloud & Outsourcing - Bruxelles

Read more
Avocat(e) en droit...

Avocat(e) en droit administratif (Bruxelles)

Read more
Privacy Counsel Europe -...

Privacy Counsel Europe - Brussels (BE)/ Amsterdam (NL)

Read more
Legal Counsel - Droit...

Legal Counsel - Droit Immobilier

Read more
Compliance Officer Cloud...

Compliance Officer Cloud & Outsourcing - Brussel

Read more

LexGO Network