Human Resources Manager

Human Resources Manager
Région: Antwerpen
Secteur d'activité: Notariat
Réf: Job ID 3223444
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein ou Temps partiel)

Description de la société

Notariskantoor te Antwerpen


Groeiend notariskantoor (30 personen) in de provincie Antwerpen is op zoek naar een ervaren en hands-on people manager die ook in staat is de operationele organisatie van het kantoor in handen te nemen.    

Ervaren Human Resources Manager met sterke organisatie-skills voor een groeiend Notariskantoor in de provincie Antwerpen

Functieomschrijving

Uw  missie

U neemt de leiding over het HR-beleid in het kantoor en u ondersteunt de notarissen in hun dagelijks leiderschap. U neemt ook de verantwoordelijkheid over een aantal organisatorische taken en verantwoordelijkheden, zodat de notarissen zich maximaal kunnen toeleggen op het notariële werk.

Uw Functie

Als multi-inzetbare HR-manager bent u actief op drie domeinen:

A. Personeelsbeheer

Dit is uw kerntaak. U neemt de leiding over het personeelsbeheer en u zet stappen om het human resources management verder te professionaliseren: het rekruteringsproces, het loonbeleid, de loopbaanontwikkeling- en begeleiding, evaluatie- en promotiebeleid etc. Voor de personeelsadministratie wordt u ondersteund maar het valt onder uw verantwoordelijkheid.

U bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers voor al hun HR-gerelateerde vragen en u bent klankbord voor hun persoonlijke vragen en bezorgdheden.

U coacht de notarissen bij het nemen van belangrijke personeelsbeslissingen.

B. Aansturen van het team van stafmedewerkers

U treedt op als teamleader voor een beperkt team van stafmedewerkers die instaan voor het onthaal, telefonie en algemene administratieve processen. U coördineert het team en zorgt voor een vlotte interne organisatie en samenwerking en een kwaliteitsvolle dienstverlening.

C. Organisatie dagelijkse werking

U zorgt er voor dat alles gesmeerd verloopt en iedereen zich ten volle op zijn kerntaken kan richten. U bewaakt de interne processen en de vlotte samenwerking tussen de teams. U detecteert knelpunten in de organisatie, stelt oplossingen voor en begeleidt de implementatie ervan.  Wij verwachten niet dat u zelf alle processen en oplossingen uitwerkt, wel dat u, samen met de notarissen en de medewerkers, er voor zorgt dat ze tot stand komen en eenvormig uitgerold worden.

U bent de rechterhand van de notarissen voor alle veranderingsprojecten, het voorbereiden en begeleiden van investeringsbeslissingen en het verzorgen van de interne communicatie.

Profiel

U bent een ervaren people manager, met HR ervaring, maar die ook een breed spectrum aan taken en verantwoordelijkheden aankan. U kan goed delegeren maar u kan ook zelf de handen uit de mouwen steken.

U bent leergierig, u durft dingen in vraag te stellen en neemt verantwoordelijkheid om verbeteringen aan te brengen.  U bent sterk in communicatie en in het beheren van het menselijk kapitaal in een organisatie.

U wacht niet op instructies maar u bent een positieve, stuwende kracht die zaken opneemt en realiseert. U kan mensen enthousiasmeren en motiveren. U neemt mensen op sleeptouw en neemt een coachende houding aan naar uw collega’s.

Ervaring in de juridische sector is een belangrijke plus, maar kan gecompenseerd worden door relevante ervaringen in een andere sector.

Aanbod

Wij bieden een unieke kans om zelf inhoud te geven aan een nieuwe functie met veel groeipotentieel. Wij willen u wapenen voor uw opdracht: waar nodig zorgen we voor bijkomende opleiding en individuele coaching.

U wordt opgenomen in een dynamisch en gedreven team. Wij bieden een competitief salarispakket.

Google Maps
Google Maps