Schadebeheerder rechtsbijstand

Schadebeheerder rechtsbijstand
Région: Berchem
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Entreprise
Réf: LexGO1801
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Euromex is een rechtsbijstandsverzekeraar.. Zo’n 130 mensen werken op 3 verdiepingen in een modern gebouw aan de rand van Berchem. Iedereen kent iedereen. De lijnen zijn kort. Er is weinig hiërarchie en veel autonomie. 

Je staat versteld welke dossiers en problematieken een rechtsbijstandsverzekeraar allemaal behandelt. Onze basistaak is het verdedigen van de rechten van onze klanten. Verkeersrecht, burgerlijk recht, contractenrecht, administratief recht, goederenrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, noem maar op. Je komt het als schadebeheerder bij Euromex allemaal tegen.


Functie

Help jij graag mensen met je juridische skills? Heb jij een neus voor oplossingen? Wil je daarbij je kennis en competenties altijd maar uitbreiden in de meest diverse juridische domeinen? Wil je dat alles graag doen maar niet in een advocatenkantoor? Kom dan eens met ons praten over deze vacature voor schadebeheerder. 

Je analyseert, adviseert, motiveert en onderhandelt. Je zoekt de beste oplossing voor de verzekerde. Het geeft voldoening een dossier van een tevreden klant af te sluiten. 

Onze schadeteams zijn regionaal georganiseerd. Je behandelt dossiers van een groep makelaars, waarmee je overlegt wat de beste aanpak is. Verder heb je contacten met andere verzekeringsmaatschappijen, experten, raadsgeneesheren en advocaten.

Gezocht profiel

  • Een enthousiaste Master in de rechten.

Aanbod

  • Sympathieke collega’s en moderne werkmiddelen
  • Een degelijke en permanente opleiding
  • Glijdende werktijden, zodat een goede balans werk-privé perfect mogelijk is
  • Mogelijkheid tot thuiswerk
  • Extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering)

Geïnteresseerd?

Bezorg ons jouw sollicitatie via de sollicitatieknop. Je krijgt van ons antwoord binnen de 48u.

 

Google Maps
Google Maps