Jurist of Juridisch Medewerker

Jurist of Juridisch Medewerker
Région: Vilvoorde
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Notariat
Réf: LexGO1601(FN2)75
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein ou Temps partiel)

Description de la société

De associatie Lens. Abbeloos Notarissen is een notariskantoor gevestigd in het stadscentrum van Vilvoorde.


Je rol

Jouw functie zal bestaan in het behandelen van dossiers in de meest uitgebreide materies. Onder leiding van de notarissen sta je in voor de volledige afhandeling van jouw dossiers, van voorafgaandelijke opzoekingen tot opmaak van de akten, dit steeds in rechtstreeks contact met de cliënten. 

Je profiel

Je hebt een masterdiploma rechten en/of notariaat of je hebt een bachelor in rechtspraktijk. Je hebt ervaring in het notariaat, in de advocatuur of in een andere sector met juridische raakvlakken. 

Je bent sociaal en leergierig. Je hebt oog voor detail. Je kan vlot overweg met de courante software (oa Microsoft Office) en bent bereid om nieuwe toepassingen aan te leren. Je hebt een open geest en een vriendelijke persoonlijkheid met aandacht voor ons cliënteel. 

Je bent bij voorkeur de Nederlandse en Franse taal machtig.  Je hebt zin voor initiatief en deelt je kennis en vaardigheden spontaan met je collega’s.

Heb je geen ervaring in het notariaat, dan zullen we alles in het werk stellen om van deze eerste ervaring samen een succesverhaal te maken.

Wij bieden

Een boeiende, afwisselende job in een stadskantoor in het centrum van Vilvoorde, vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. 

Er is mogelijkheid tot het volgen van gepaste opleidingen. Je geniet hier ook van een ideale voorbereiding op het notariële examen.

Een correcte verloning alsook extra-legale voordelen (waaronder hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, inkomensverliesverzekering, eco-cheques, maaltijdcheques...). 

Een soepele en bespreekbare uurregeling.

Een dynamische werkomgeving om in de beste omstandigheden te kunnen werken.


Uiteraard wordt jouw kandidatuur met de nodige discretie behandeld.

Google Maps
Google Maps