Dossierbeheerder vastgoed- en familiale dossiers

Dossierbeheerder vastgoed- en familiale dossiers
Région: Mechelen
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Notariat
Réf: LexGO1001(FN2)74
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Ons kantoor bestaat uit een enthousiast en jong team van één notaris, twee juristen en drie medewerkers. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen (parking voorzien). Het is gelegen op wandelafstand van het centrum van Mechelen.


Je rol

  • Je behandelt zelfstandig je dossiers die vooral bestaan uit vastgoeddossiers (koop en verkoop), maar tevens ook uit schenkingen, huwelijkscontracten, echtscheidingen…
  • Je bent een aanspreekpunt voor onze klanten en zo een directe schakel tussen de cliënt en ons kantoor.
  • Je werkt nauw samen met de notaris en de andere medewerkers op het kantoor. Samen zorgen we voor een goede opvolging van elk dossier.

Je profiel

  • Je hebt een bachelordiploma in de rechten of de rechtspraktijk of heb je als notarismedewerker al enige ervaring in vastgoeddossiers, dan ben je eveneens hartelijk welkom.
  • Kennis van de Franse taal is een pluspunt.
  • Wij dragen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel; geduld, behulpzaamheid en hartelijkheid liggen dus zeker in je karakter.
  • Je bent dynamisch en sociaal want je werkt met iedereen op het kantoor samen.
  • Je komt terecht in een enthousiast en jong team. Wij zoeken dan ook iemand die van aanpakken weet en die een uitdaging niet uit de weg gaat. 

Wij bieden

De job is zeer afwisselend en je geniet van een marktconform salaris. Wij verwelkomen je graag en je kan meteen van start! Ons kantoor ligt dicht bij het centrum van Mechelen en op wandelafstand van het station. Wij vormen een team met goed samenwerkende en enthousiaste collega’s. Naast de notaris zijn er 2 juristen, 2 notarieel bedienden en iemand die de boekhouding voert. Ons kantoor oogt modern en is zeer gemakkelijk bereikbaar. Parkeerplaats is voor iedereen voorzien.

Google Maps
Google Maps