Notarieel medewerker

Notarieel medewerker
Région: Antwerpen
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Notariat
Réf: 0812(FN2)73
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Wij zijn een groot kantoor gelegen in Borgerhout, vlak bij het centrum van Antwerpen. Vlot bereikbaar, een parking voor de medewerkers is voorzien. 1 notaris en 13 medewerkers (waarvan 4 notariële juristen en 2 juristen) die een geolied team vormen. Hard werken is de boodschap maar regelmatig wordt de druk van de ketel gehaald. 

Het kantoor werd in 2020 volledig gerenoveerd, en je komt terecht in een warme maar ook strakke werkomgeving, met voor allen (of max 2 personen per ruimte) een afzonderlijke werkruimte met airco. Veel licht, ruimte en mooie tuin maken er een echt leuke werkplek van.


Ons kantoor is op zoek naar een notarieel medewerker voor het opstarten van onroerend goed dossiers en de post-akte verwerking

Je draagt zorg voor het opstarten van onroerend goed dossiers waarbij informatie voor makelaars en cliënten opgevraagd moet worden en je dus in rechtstreeks contact met hen staat.

Tevens sta je in voor de post-akte verwerking.  Het afwerken van de kredietdossiers waarbij je de rechtstreekse contactpersoon bent met de banken.  

Tevens sta je bij grote drukte in voor het opnemen van telefoon en en verwelkomt de cliënten aan de balie en leest hun identiteitskaarten in.

Een administratieve taak met verantwoordelijkheid waarbij je zelf je werk kan organiseren en tevens rechtstreeks contact hebt met cliënten en andere spelers in het notariaat.  

Je werkt volledig zelfstandig en hebt aldus rechtstreeks contact met alle betrokkenen. Teamwerk, je problemen met de collega’s en met de notaris bespreken zijn primordiaal. Zelfstandig (kunnen) werken is enorm belangrijk maar je staat er nooit alleen voor. 

Google Maps
Google Maps