Expert nalatenschappen

Expert nalatenschappen
Région: Herzele
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Notariat
Réf: LexGO0201(FN2)68
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein ou Temps partiel)

Description de la société

Bij ons komt u terecht in een jong en landelijk all-round kantoor, met twee notarissen. We hebben een vlot team van 7 enthousiaste en gemotiveerde collega's die je graag verwelkomen.

Ons kantoor is gelegen in het centrum van Herzele en makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er is ruime parkeermogelijkheid aan het kantoor.


Verantwoordelijkheden:

De nadruk ligt voornamelijk op het behandelen van nalatenschapsdossiers aangevuld met andere dossiers in aansluitende rechtsdomeinen. Je beheert je dossiers volledig zelfstandig van A tot Z, vanaf de aanmaak van het dossier tot aan de ondertekening van de aangifte/akte, en dit in nauw contact met het cliënteel. Je begeleidt de cliënten tijdens het volledige dossierverloop.

Gewenst profiel:

Je bent leergierig, gemotiveerd en stressbestendig.

Je kan complexe zaken in eenvoudige bewoordingen aan de cliënt uitleggen.

Je integreert gemakkelijk in een groep en je hebt een open, vriendelijke persoonlijkheid.

Je hebt een bachelor diploma rechtspraktijk, master rechten of master notariaat of gelijkgesteld door jouw reeds opgedane ervaring in het notariaat.

Wij bieden:

  • Een voltijdse betrekking van onbepaalde duur (4/5 is bespreekbaar).
  • Correct loon in overeenstemming met je verantwoordelijkheid en ervaring.
  • Extralegale voordelen eigen aan het notariaat, naast maaltijdcheques: hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, verzekering inkomensverlies, eindejaarspremie, CAO-premie, verplaatsingsonkosten, ecocheques
  • Permanente vorming. Je hebt toegang tot een grote fysieke bibliotheek en tot juridische databanken. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, bijscholingen en webinars.
  • Een performante IT-infrastructuur (Softwarepakket van het kantoor: Acta Libra van SDP. Je zal de nodige begeleiding krijgen om met dit programma te leren werken).
  • Individuele overlegmomenten met de notarissen op regelmatige basis. Je komt ook terecht in een team waar de nodige ervaring aanwezig is om je te begeleiden.
  • Aandacht voor work/life balance: op vrijdag stopt de werkdag om 16 uur, thuiswerk behoort ook na Corona tot de mogelijkheden.
  • Teamactiviteiten (teambuilding, nieuwjaarsetentje, …) voor een optimale sfeer op kantoor

Google Maps
Google Maps