Advocaat Vennootschapsrecht - Medewerk(st)er

Advocaat Vennootschapsrecht - Medewerk(st)er
Région: Ixelles
Expérience nécessaire: 3 ans
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats
Réf: LexGO08/12
Contrat: Indépendant (Temps plein)

Description de la société

DALDEWOLF est un cabinet d'avocats indépendant de renommée internationale qui compte une trentaine d'avocats dans son cabinet de Bruxelles.

DALDEWOLF a réussi depuis 1958 à toujours répondre aux besoins de ses clients. Au niveau international, DALDEWOLF collabore avec des avocats et des professionnels comptables actifs sur les cinq continents.


DALDEWOLF is op zoek naar een advocaat vennootschapsrecht om haar kantoor in Brussel te versterken.

Het team

De kandidaat zal het team vennootschaps- en financieel recht van DALDEWOLF versterken en zal samenwerken met een team van ervaren advocaten die zich richten op transacties van alle aard (investeringen, private equity, kapitaalmarkttransacties, aandeelhoudersovereenkomsten, aandelenoptieplannen, due diligence-procedures, aandelenoverdrachten, …) evenals op herstructureringen (fusies, splitsingen, inbreng of verkoop van bedrijfstakken, omvorming in een andere vennootschapsvorm, …). De ervaring en juridische vaardigheden van het team worden vaak gecombineerd met de andere praktijken van het kantoor, waaronder arbitrage, complexe geschillen & bemiddeling, EU-recht, fiscaal recht en arbeidsrecht.
Het team vennootschaps- en financieel recht onderscheidt zich door zijn opmerkelijk pragmatische, business gedreven en flexibel aanpak en begeleiding van grensoverschrijdende transacties (o.a. China, Italië, OHADA & VS).

DALDEWOLF is momenteel op zoek naar een medewerk(st)er om de activiteiten van haar team vennootschaps- en financieel recht te versterken. De toekomstige medewerker zal worden betrokken bij de behandeling van allerhande dossiers van cliënten bij (internationale) ondernemingsrechtelijke kwesties en transacties. De kandidaat zal de kans krijgen om rechtstreeks met de cliënten te communiceren en proactief mee te werken in dossiers, onder de begeleiding van senior advocaten.

Kwalificaties en ervaring – het volgende wordt hoog gewaardeerd

  •  Een masterdiploma Belgisch recht;
  •  Gekwalificeerd om als advocaat in België te werken;
  •  3-6 jaar ervaring in het vennootschapsrecht bij een advocatenkantoor gevestigd in België;
  •  Vloeiend Nederlands is essentieel, met een professionele beheersing van het Engels.
  • DALDEWOLF biedt interessant en gevarieerd juridisch werk, een aangename en collegiale omgeving, mooie recent gerenoveerde kantoren, een markt- en profielconforme vergoeding, opleidingen en de mogelijkheid om je carrière te ontwikkelen en je expertise te vervolmaken binnen een gerenommeerd kantoor, in contact met nationale en internationale klanten.

Spreekt deze vacature jou aan?

Solliciteer nu voor deze mooie kans door contact (via de sollicitatieknop) op te nemen met :
 
- Patrick De Wolf, Managing Partner
- Laetitia De Smet, Partner

Locatie: DALDEWOLF, Louizalaan 81/5, 1050 Brussel, België

Alle sollicitaties worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Google Maps
Google Maps