Advocaat Corporate Law

Advocaat Corporate Law
Région: Bruxelles
Expérience nécessaire: 3 ans
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats
Réf: ATLB33884b
Contrat: Indépendant (Temps plein)

Description de la société

Le Grand & Associates est un cabinet de conseil international spécialisé dans le recrutement de professionnels dans les domaines de l’audit, la fiduciaire, la finance, la fiscalité et du droit et des services bancaires. Une entreprise prospère et des employés qualifiés sont complémentaires. 

Nous créons la combinaison parfaite entre le candidat et l’entreprise, à la fois professionnellement et personnellement.


Heb je een uitgesproken interesse in het vennootschaps- en ondernemingsrecht? Ben je gebeten door het oplossen van juridische vraagstukken? Wil je werken aan je succesverhaal? Voor een genomineerd advocatenkantoor in regio Brussel zijn wij op zoek naar een advocaat om het team ondernemingsrecht te versterken, hier krijg je de kans om je commerciële kwaliteiten en inhoudelijke vakkennis te vergroten. Je komt terecht in een jong en enthousiast team waar altijd tijd is voor een leuke babbel! Collegialiteit, persoonlijk en zakelijk zijn de drie kernwoorden om het kantoor te omschrijven.  

Job omschrijving:

Je volgt dossiers op van A tot Z. Als corporate lawyer loop je uiteraard warm van het vennootschapsrecht maar ook van factuurvoorwaarden, contracten, ICT-recht, GDPR, intellectueel eigendomsrecht, enz. Je treedt proactief en kordaat op en hebt een commerciële feeling om bedrijven te wijzen op problemen die zich kunnen voordoen. Omdat groei belangrijk is heb je een proactief aanpak waarbij je opzoek gaat naar de noden van elke onderneming om hen een juridische basis te voorzien. 

Profiel:

 • Je bent een Master in de rechten 
 • Je hebt al enkele jaren relevante praktijkervaring
 • Je werkt accuraat en discreet
 • Je bent een doorzetter en stressbestendig 

Aanbod:

 • Je komt terecht in een jong, boeiend en intellectueel uitdagende werkomgeving waar je vanaf dag een ondergedompeld wordt in een warme en persoonlijke aanpak 
 • Je krijgt de mogelijkheid om te werken met nationale en internationale cliënten
 • Je mag van dag één dossiers zelfstandig behandelen, je wordt hierbij begeleidt door specialisten in hun vakgebied
 • Laten we vooral het aantrekkelijke loon niet vergeten!
 • Op kort termijn krijg je veel verantwoordelijkheid op een werkplek met toekomstperspectief
 • Je krijgt de kans om je elke dag verder te ontplooien met de mogelijkheid om door te groeien
 • Je kan rekenen op diverse team buildings, afterwork activiteiten, etc. 

Twijfel niet langer en bezorg ons meteen je CV. Deze vacature wordt discreet behandeld door Aylin. Vragen? Bel ons op 09 352 00 29.

Google Maps
Google Maps