Legal Advisor

Legal Advisor
Région: Dendermonde
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Cabinet de conseil
Réf: MVTLO36165
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Le Grand & Associates est un cabinet de conseil international spécialisé dans le recrutement de professionnels dans les domaines de l’audit, la fiduciaire, la finance, la fiscalité et du droit et des services bancaires. Une entreprise prospère et des employés qualifiés sont complémentaires. 

Nous créons la combinaison parfaite entre le candidat et l’entreprise, à la fois professionnellement et personnellement.


Ben jij gemotiveerd om klanten tevreden te stellen met jouw juridisch advies? Volg je de nieuwste wetgeving op de voet op? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Over:

Voor een full - service advieskantoor, gelegen in regio Dendermonde, zijn wij op zoek naar een legal advisor. Je zal terechtkomen in een enthousiast en ervaren team, dat klaar staat om jou te begeleiden. Er wordt belang gehecht aan het formuleren van persoonlijk advies aan de hand van diepgaande kennis.

Functie:
Je zal instaan voor de juridische ondersteuning aan collega’s en klanten, hierbij gaat het over zaken met betrekking op vennootschaps-, contractenrecht, M&A en corporate housekeeping, alsook fiscaliteit en GDPR. Relevante wetgeving volg je ook steeds op de voet op en deze weet je ook toe te passen a.d.h.v. artikels en het geven van presentaties. Je signaleert jouw teamleden van de nieuwste trends en kan hier adequaat op inspelen.

Profiel:

  • Je bent in bezit van een masterdiploma Rechten, liefst met een aantal jaren relevante ervaring.
  • Je bent een kei in analyseren en plannen, zo kan je perfect met deadlines werken.
  • Je kan perfect vlot communiceren en zakenrelaties onderhouden.

Aanbod:

  • Een vast contract van onbepaalde duur, met competitief verloningspakket en extralegale voordelen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen die op maat worden aangeboden.
  • Een positieve werksfeer, met geweldige work - life balance.
  • Mogelijkheid tot deels thuiswerken en/of part - time.


Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan zeker online of geef een belletje (09/352 02 00). Jouw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld door Maaiken.

Google Maps
Google Maps