Legal Advisor

Legal Advisor
Région: Lokeren
Expérience nécessaire: 2 ans
Secteur d'activité: Cabinet de conseil
Réf: MVTLO35838
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Le Grand & Associates est un cabinet de conseil international spécialisé dans le recrutement de professionnels dans les domaines de l’audit, la fiduciaire, la finance, la fiscalité et du droit et des services bancaires. Une entreprise prospère et des employés qualifiés sont complémentaires. 

Nous créons la combinaison parfaite entre le candidat et l’entreprise, à la fois professionnellement et personnellement.


Ben jij gedreven om medewerkers en cliënten te begeleiden binnen legal projecten? Wil jij meewerken aan de optimalisering van onze T&L-afdeling? Dan ben jij de schakel waar wij op zoek naar zijn!

Over:

Voor een groot consultancykantoor, gelegen in regio Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een legal advisor om het team in Lokeren te versterken. Zij hebben een sterk netwerk van diverse kantoren die dicht bij zelfstandigen en ondernemers zelf staan.

Functie:

In deze functie zal je instaan voor het eerstelijnsadvies binnen juridische domeinen, alsook voor de coördinatie en assistentie bij eenmalige opdrachten en opmaak van documenten (volmachten, contracten, huurovereenkomsten, …). Ook sta je in voor het onderhoud van het juridisch secretariaat (inschrijving KBO, aanvraag btw-nummer, …), corporate housekeeping en help je mee bij de uitbouw van optimalisering van de T&L-afdeling. Je zal jouw team begeleiden, stuurt bij waar nodig en deelt jouw kennis a.d.h.v. het geven van seminaries.

Profiel:

  • Je bent in bezit van een Masterdiploma Rechten, met een 2-tal jaar ervaring binnen een relevante functie.
  • Je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste evoluties inzake T&L, hebt analytisch inzicht en bent gedreven om bij te leren.
  • Je bent een gedreven en dynamische teamspeler en kan werken volgens vastgelegde procedures.

Aanbod:

  • Een vast contract van onbepaalde duur, met mooie verloning en extralegale voordelen.
  • Je zal terechtkomen in een hecht team waar je kan rekenen op de kennis van jouw team.
  • Je krijgt ondersteuning op vlak van elk expertisegebied (o.a. BTW, fiscaliteit, IT, …).
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan dat jou de mogelijkheid geeft tot extra bijscholing.


Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan zeker via de sollicitatieknop. Vragen?  Geef een belletje (09/352 02 00)!
Jouw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld door Maaiken.

Google Maps
Google Maps