Communicatiemedewerker

Communicatiemedewerker
Région: Ixelles
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats
Réf: LexGO10/11
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Eubelius se fait un point d'honneur à recruter uniquement les meilleurs avocats. Nos associés sont des experts de premier plan dans des domaines juridiques très divers. Ils combinent souvent leur riche expertise et expérience professionnelle avec des défis académiques. Ce sont dès lors des conférenciers appréciés lors de journées d'études et de congrès en Belgique et à l'étranger.


Om ons team in Brussel te versterken zijn wij op zoek naar een communicatiemedewerker met een passie voor communicatie en events.

Beschrijving

Als communicatiemedewerker werk je vanuit het marketingteam mee aan de externe uitstraling van het kantoor in de brede betekenis van het woord. Dit gaat van de lay-out van klassieke geschreven documentatie (Word of PowerPoint), over digitale communicatie, branding materiaal, tot evenementen in binnen- en buitenland. Je beheert niet alleen de social mediakanalen (LinkedIn, Instagram & Facebook) van Eubelius, maar je houdt ook de website van het kantoor up to date. Je coördineert onze nieuwsbrieven, en zorgt dat ze tijdig in de mailbox van onze cliënten belanden. Samen met de collega’s van andere teams organiseer je evenementen zoals seminaries, studiedagen, alumni-feesten, recruitment events, client events enz. Videocommunicatie krijgt meer en meer een centrale rol. Als je interesse hebt om hierin bij te leren, of je hebt hierin al ervaring opgebouwd, dan is dat uiteraard een pluspunt.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma of je hebt al wat ervaring opgedaan in communicatie. Nederlands is jouw moedertaal. Een goede beheersing van het Engels en/of het Frans is een pluspunt. Met jouw vlotte pen heb je geen schrik om documenten te maken die publiek gezien mogen worden. De verschillende MS-Office toepassingen (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) hebben weinig geheimen voor jou en je houdt ervan om nieuwe softwareprogramma’s te ontdekken.

Daarnaast ben je organisatorisch sterk, flexibel en deadlines schrikken je niet af. Klantgerichtheid en nauwkeurigheid typeren jou.

Met jouw sterke communicatievaardigheden ben jij een echte teamplayer.

Wat wij jou bieden

Je komt terecht in een uitdagende, warme werkomgeving met talrijke opleidingsmogelijkheden. Naast een vast contract voor onbepaalde duur (40-urenweek, waardoor je recht hebt op 12 extra vakantiedagen per jaar), biedt Eubelius jou een competitief verloningspakket. Proactief werken en persoonlijke groei worden door ons erg gestimuleerd. 

Klik om het sollicitatieformulier in te vullen.

Google Maps
Google Maps