Assistent dossierbeheerder

Assistent dossierbeheerder
Région: Antwerpen
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Notariat
Réf: MVTLA35567
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Le Grand & Associates est un cabinet de conseil international spécialisé dans le recrutement de professionnels dans les domaines de l’audit, la fiduciaire, la finance, la fiscalité et du droit et des services bancaires. Une entreprise prospère et des employés qualifiés sont complémentaires. 

Nous créons la combinaison parfaite entre le candidat et l’entreprise, à la fois professionnellement et personnellement.


Hecht je belang aan het correct opstellen van dossiers? Vind je het belangrijk dat de naleving van formaliteiten gerespecteerd wordt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Over

Voor een groeiend en dynamisch notariskantoor, gelegen in regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een communicatieve assistent dossierbeheerder. Je komt terecht in een enthousiast team, waar gefocust wordt op persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit. Het kantoor is makkelijk bereikbaar met de wagen, fiets en openbaar vervoer.

Functie

Je neemt de aanmaak van het fysieke en elektronische dossier voor jouw rekening en zorgt ervoor dat partijen, het goed en de takenlijst dat van toepassing is, toegevoegd worden. Je zal de dossierbeheerders steunen door middel van vereiste opzoekingen voor het verlijden van de akte, waarbij je in contact zal staan met diverse overheidsinstanties en kantoren rechtszekerheid. Ook waak je over het respecteren van de wettelijke termijnen en naleving van formaliteiten.

Profiel

  • Je bent in bezit van een Bachelordiploma Rechtspraktijk, relevante ervaring is mooi meegenomen.
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan en bent communicatief sterk, met een professionele en positieve werkhouding.
  • Je bent stressbestendig en kan efficiënt omgaan met deadlines.
  • Kennis van Acta Libra is een pluspunt.

Aanbod

  • Een contract van onbepaalde duur, met aantrekkelijk verloningspakket.
  • Een gespecialiseerde en gevarieerde functie binnen het kantoor.
  • Je komt terecht in een hecht team waar een open en communicatieve werksfeer heerst, met opleiding door een ervaren collega.
  • Op basis van jouw ervaring, kennis en groeipad zijn thuiswerk en glijdende uren bespreekbaar.
  • Er worden op regelmatige basis activiteiten georganiseerd waar je vrijblijvend aan kan deelnemen.


Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan zeker via de sollicitatieknop of geef een belletje (09/352 02 00). Jouw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld door Maaiken.

Google Maps
Google Maps