(Notarieel) Jurist

(Notarieel) Jurist
Région: Lendelede
Expérience nécessaire: 3 ans
Secteur d'activité: Notariat
Réf: MTLW-31913
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Le Grand & Associates est un cabinet de conseil international spécialisé dans le recrutement de professionnels dans les domaines de l’audit, la fiduciaire, la finance, la fiscalité et du droit et des services bancaires. Une entreprise prospère et des employés qualifiés sont complémentaires. 

Nous créons la combinaison parfaite entre le candidat et l’entreprise, à la fois professionnellement et personnellement.


Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde notarieel jurist voor een notariskantoor gevestigd in regio Lendelede. Het kantoor is al vele jaren actief is op het domein van familie- en erfrecht, onroerende goederen, vennootschappen en bemiddeling.

Na een degelijke inwerkperiode ontpop je je tot rechterhand van de notarissen en word je verantwoordelijk voor het volledige beheer van je eigen dossiers in de diverse domeinen van het notariaat. 

Hierbij behartig je zowel het voorbereiden als het opmaken van correcte notariële aktes en sta je tevens in voor de administratieve opvolging en nazorg van de dossiers. Bij dit alles heb je uiteraard veelvuldige contacten met diverse cliënten en externe instanties. 

Jouw profiel

  • Met een Masterdiploma in de Rechten - eventueel aangevuld met een Master in het Notariaat - op zak, weet je deze gevarieerde en verantwoordelijke functie tot een goed einde te brengen.
  • Belangrijker dan je jaren werkervaring, zijn jouw uitgesproken organisatievermogen, stressbestendigheid en zin voor initiatief waardoor je erin slaagt autonoom en efficiënt te werken. 
  • Naast het Nederlands als moedertaal, stelt een grondige kennis van de Franse taal je bovendien in staat om zowel mondeling als schriftelijk op een professionele en discrete manier te communiceren. 
  • Afhankelijk van je persoonlijke ambities, bestaat daarenboven de mogelijkheid om op termijn te associëren.

Ons aanbod

  • Een gevarieerde en verantwoordelijke functie binnen een groeiend en dynamisch notariskantoor waar op termijn de mogelijkheid bestaat te associëren
  • Aangename werksfeer in een hedendaags kantoor
  • De autonomie om je functie vorm te geven en een eigen aanpak te ontwikkelen
  • Een aangename werksfeer met aandacht voor permanente studie en vorming
  • Een competitief verloningspakket in functie van je ervaring en/of achtergrond

Google Maps
Google Maps