Counsel Employment, Pensions & Mobility

Counsel Employment, Pensions & Mobility
Région: Bruxelles
Expérience nécessaire: 7 ans
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats
Réf: LexGO12/08
Contrat: Indépendant (Temps plein)

Description de la société

Taylor Wessing est un cabinet d'avocats international pluridisciplinaire de premier plan. Le cabinet est présent dans 17 pays, dont la Belgique.

Sa singularité et sa force reposent sur une solide connaissance des secteurs d’activité de ses clients ainsi que sur une forte implication de ses équipes dans la réussite des projets qui leur sont confiés. Ensemble, nous travaillons en étroite collaboration avec nos clients pour trouver des solutions innovantes et adaptées à leurs besoins. 


Ons Employment, Pensions & Mobility team is een dynamisch team. Samen met uw collega’s staat u onze cliënten bij op alle vlakken van het arbeidsrecht (waaronder het individueel en collectief arbeidsrecht en het sociaal zekerheidsrecht). Naast uw collega’s in Brussel, werkt u ook nauw samen met uw internationale collega’s. 
 
We adviseren onze cliënten over alle HR zaken, zoals het werven, tewerkstellen of beëindigen van een arbeidsrelatie. Wij voeren onderhandelingen met de vakbondsorganisaties, stellen contractuele documenten, collectieve arbeidsovereenkomsten, communicaties en het HR-beleid op. 

Daarnaast begeleiden we bij de implementering van grote wijzigingen binnen het bedrijf (grote flexibiliteit, herstructurering, outsourcing, collectief ontslag, sluiting van de onderneming), een controle door de sociale inspectie of een staking. Tenslotte, staan wij onze cliënten uiteraard ook bij in geval van een gerechtelijke procedure voor de arbeidsrechtbanken en arbeidshoven. 

Profiel

De ideale kandidaat heeft minimaal 7 jaar werkervaring en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Uw moedertaal is Nederlands en u heeft een goede kennis van het Engels, zodat u dossiers in deze taal kunt beheren. Beheersing van de Franse taal is een pré maar geen vereiste.

Wordt u gekenmerkt door uw juridische analyse, oog voor detail, denkvermogen en praktische zin? Dan zijn wij op zoek naar u!

Aanbod

  • U komt te werken in een mooi kantoor in het hart van de bruisende stad Brussel;
  • Wij bieden u een internationale en uitdagende zakelijke omgeving waarbij u continu wordt gestimuleerd om het beste uit uzelf te halen;
  • Werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland en België, maar waar ook ruimte is voor een goede work-life balance; 
  • Samenwerking met collega’s die passie voor het vak hebben, pragmatisch en oplossingsgericht werken en gedreven zijn om voor cliënten het optimale resultaat te bereiken;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • De mogelijkheid van deelname aan nationale en internationale evenementen, zoals een secondment op één van onze buitenlandse kantoren.

Anoniem solliciteren

Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken u daarom om uw documenten te anonimiseren. Let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat.
 
Als u solliciteert via de solliciteerknop  komt u op de juiste pagina op onze website. Vul dan in de 'Apply Now' sectie bij 'First name' en 'Last name' uw initialen in en vul geen gegevens in bij 'Your social media profiles'. Uw mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met u op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of uw sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Google Maps
Google Maps