Adhemar AdvocatenAdresse:
Greenville – Centrum Zuid 1111
3530 Houthalen

URL: http://www.adhemar-advocaten.be

Adhemar Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op het publiekrecht (overheidsopdrachten, PPS en onteigening), het omgevingsrecht (stedenbouw en milieu) en het vastgoed- en bouwrecht. Binnen deze domeinen biedt Adhemar Advocaten een volledige dienstverlening aan overheden, ondernemingen en particulieren, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke en pragmatische aanpak. Vanuit Houthalen en Mechelen bedienen we de volledige Vlaamse en Brusselse markt. Adhemar Advocaten werd in januari 2013 opgericht door Stijn Knaepen en Jan Roggen. Zij beschikken samen over meer dan 20 jaar ervaring in het publiekrecht bij toonaangevende advocatenkantoren in Brussel en Antwerpen en bij het grootste studie- en consultancybureau van Vlaanderen. Nadien hebben Pieter Jan Vervoort en Stefanie Debeuf Adhemar Advocaten vervoegd. Vanuit Mechelen werken zij mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Ook Pieter Jan en Stefanie beschikken samen over meer dan 20 jaar ervaring in toonaangevende advocatenkantoren in Brussel en Antwerpen.

Matières principales pratiquées par les juristes :[ infos ]


Public
Other


Matières pratiquées :

  • Omgevingsrecht
  • Stedenbouw
  • Milieu
  • Onteigening
  • Overheidsopdrachten
  • Publiek Private Samenwerking (PPS)Recruteur :

Mr. Jan Roggen (Partner)
Tel: +32 (0) 11 36 98 48
Fax: +32 (0) 11 369 835
[email protected]

Manager :

Pas de contact

Presse :

Pas de contact

Pas de fonction vacante

Nieuwe vennoot bij Adhemar.Law
11/01/2020

Adhemar.Law heeft Jannick Poets (Lommel, 1990) op 1 januari 2020 benoemd als vierde partner van het kantoor. Hiermee versterkt Adhemar.Law haar positie op het gebied van overheidsopdrachten. 

Read more

Joris De Pauw nieuwe partner Adhemar Advocaten
09/09/2015

Adhemar Advocaten verruimt zijn activiteiten en breidt opnieuw uit. Met Joris De Pauw (1980) vervoegt een vijfde partner het kantoor. 

Read more

Stefanie Debeuf nieuwe partner Adhemar Advocaten
01/09/2014

Adhemar Advocaten verruimt zijn activiteiten en breidt, minder dan twee jaar na de oprichting van het kantoor, opnieuw uit. Met Stefanie Debeuf (1978) vervoegt een vierde partner het kantoor.

Read more

Cohousing: van experimentele woonvorm naar normaliteit?
08/02/2017

De laatste jaren winnen alternatieve manieren van wonen aan populariteit. Een van deze nieuwe woonvormen is cohousing, waarbij meerdere gezinnen met elkaar samenleven en gebruik kunnen maken van gemeenschappelijke faciliteiten. Deze evolutie is ook de Vlaamse decreetgever niet ontgaan. Op 2 februari 2017 keurde de Commissie Wonen van het Vlaams Parlement een ontwerpdecreet goed dat experimentele woonvormen stimuleert.

>Read more

“Bimmen”: Enkele juridische aandachtspunten.
19/01/2017

Samenwerken in de bouwsector wint de laatste jaren erg aan belang. In een vorig artikel werd het concept ‘samenwerken in bouwteam’ reeds toegelicht. In deze aflevering zullen enkele juridische aandachtspunten bij het werken met een Bouw Informatie Model (in het Engels: “Building Information Model”), of kortweg BIM, worden besproken.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network