CuriaAdresse:
Arnould Nobelstraat 40/0102
3000 LEUVEN
Belgium
URL: http://www.curia.be

Curia werd in oktober 2006 opgericht door een aantal vennoten van gevestigde advocatenkantoren. Uitgangspunt daarbij was de verderzetting van hun bestaande praktijk in een nieuw samenwerkingsverband, met een optimale bundeling van hun ervaring, kennis en gedrevenheid. Het kantoor telt momenteel 30 advocaten, die binnen hun vakgebieden echte specialisten zijn met een ruime ervaring. Ze hebben vaak een sterke academische achtergrond, doceren en/of hebben heel wat publicaties en voordrachten achter hun naam. Curia streeft naar een volledige dienstverlening in de belangrijkste takken van het recht voor ondernemingen, non-profit organisaties, overheidsinstellingen en particulieren, met een bijzondere focus op het ondernemingsrecht in de meest ruime zin van het woord.

Nombre de membres du personnel :

7


Nombre de juristes ou avocats :

30


Fonction :

Lawyer
Support


Matières principales pratiquées par les juristes :[ infos ]


Corporate | Commercial | Economic
Social | Work
Other


Region :

Vlaams-Brabant


Contact

Pas de contact

Pas de fonction vacante

Nieuwe vennoten bij Curia
11/02/2019

Verheugd stelt Curia haar nieuwe vennoten voor: Evelyne Maes en Sarah Verschaeve.

Read more

Yvette Verleisdonck moves from NautaDutilh to Curia
21/09/2015

Yvette Verleisdonck has joined Curia, the business law firm based in Leuven. She has more than 20 years of experience in corporate and financial law, and is a specialist in the area of social impact investment.

Read more

Philip Daenen wins client choice award for M&A in Belgium
13/03/2015

Philip Daenen (Curia) has been awarded as exclusive winner of the M&A category for Belgium of the Client Choice Awards 2015.

Read more

Curia appoints Philip Daenen as Partner
01/02/2015

Curia has promoted Philip Daenen to the partnership. Philip, who previously worked at Liedekerke and Baker & McKenzie, before joining Curia in 2013, will now lead the corporate & commercial team together with Bart Windey. His practice is mainly transactional and he has extensive experience in (private) M&A and private equity transactions.

Read more

Het Ubo-Register – Nieuwe Verplichtingen
03/11/2020

In onze nieuwsbrief van 17 september 2019 brachten we je op de hoogte van de wettelijke verplichting om uiterlijk op 30 september 2019 de uiteindelijke begunstigden (ook wel: UBO) van een vennootschap, (internationale) vereniging of stichting te registeren in het zogeheten UBO-register.

>Read more

Covid-19 en Overeenkomsten
10/04/2020

Door de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is het vandaag voor veel contractspartijen vaak niet mogelijk of heel moeilijk om al hun contractuele verplichtingen na te komen. De vraag rijst of een contractspartij vroeg of laat van zijn contractuele verplichtingen kan worden bevrijd en wat de gevolgen hiervan zullen zijn.

>Read more

Mag een werkgever e-mails van een werknemer lezen?
22/01/2016

In de recente pers zijn berichten verschenen over de vraag of werkgevers de e-mails van hun werknemers mogen lezen. De directe aanleiding voor deze berichten is een arrest van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens van 12 januari 2016. Dit arrest behandelt één specifieke zaak over feiten die zich afspeelden in Roemenië (en dus onder het Roemeens privacy-recht vielen). Enige zin voor nuancering is dus op zijn plaats, wanneer men uit dit arrest lessen wilt trekken voor een Belgische situatie.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network