Nieuwe partner bij advocatenkantoor timelex
05/03/2018

Expert in privacy en cybersecurity Ruben Roex wordt nieuwe vennoot bij het nichekantoor timelex. Hij legt zich vooral toe op privacy-en gegevensbeschermingsrecht, een cruciale discipline in tijden dat alle ogen gericht zijn op de GDPR. Bovendien wordt binnenkort de Network Information Security (NIS) richtlijn omgezet in Belgisch recht.

Ruben Roex vervoegde timelex in 2014. Als advocaat adviseert hij cliënten over uiteenlopende onderwerpen binnen het ICT-recht, waaronder e-commerce, privacy & data protection, consumentenbescherming en cybercrime.

Ruben is zowel Master in de de economie als in de rechten. Hij behaalde deze diploma’s aan de KU Leuven waar hij tussen 2011 en 2014 onderzoeker was aan het Interdisciplinair Centrum voor Recht en ICT (ICRI) aan de faculteit Rechtsgeleerdheid. Naast onderzoeksprojecten, o.a. bij het Belgian Cybercrime Centre of Excellence for Training, Research and Education (B-CCENTRE) gaf hij ook verschillende gastlessen over uiteenlopende topics binnen het IT-recht.

 

Voir aussi : Timelex ( Mr. Ruben Roex ,  Mr. Ruben Roex )

LexGO Network