Notius Advocaten opent nieuw kantoor in Gent
04/01/2017

Notius Advocaten heeft een nieuw kantoor geopend in Gent.

Het afgelopen jaar hebben we met veel aandacht en liefde een pand uit 1930 in het Gentse Miljoenenkwartier in zijn oude glorie hersteld", verklaarde Managing Partner Bruno Vantomme. "Het gerenoveerd pand werd omgevormd tot een huiselijke kantooromgeving die perfect past bij onze stijl ‘informeel maar professioneel’ en de persoonlijke lange termijn relatie die we met onze cliënten beogen. De medewerkers van Notius Zottegem hebben nu sedert november hun intrek genomen in het nieuwe kantoor te Gent. Dankzij deze verhuizing hebben wij vandaag kantoren gevestigd in Brussel, Antwerpen en Gent, met de bedoeling om het cliënteel nog beter te bedienen in de domeinen waarin we een uitgebreide expertise hebben opgebouwd: vastgoed, ondernemingen en vermogen." 

Notius heeft zich sinds kort ook versterkt met de komst van een nieuwe partner, Sabien Lemiegre.

"Sabien is sedert 2000 advocate in Brussel met heel wat ervaring in het vennootschapsrecht, in corporate transacties en in het vermogensrecht. Haar enthousiasme en expertise zijn een grote toegevoegde waarde voor Notius," lichtte Bruno Vantomme verder toe. 

Sabien Lemiegre is bijzonder opgetogen over haar nieuwe uitdaging: “Het is een mooie opportuniteit om het zeer gemotiveerde team van Notius te mogen vervoegen. Dit kantoor heeft intussen een stevige reputatie opgebouwd in de vastgoedwereld van Brussel, Antwerpen een stuk daarbuiten. Met de opening van het kantoor in Gent hopen wij onze naambekendheid in onder meer West en Oost-Vlaanderen uit te breiden en onze nabijheid te vergroten."

Voir aussi : Notius Advocaten

LexGO Network