20/08/10

Ann Maelfait & Erik Sansen naar Cazimir

Ann Maelfait vervoegt het civiele team van Cazimir. Zij legt zich toe op conflictbeheersing en procedure binnen het familiaal vermogensrecht. Ann is licentiaat in de rechten, waarna zij zich verder toelegde op het fiscaal recht (KUL). Zij was jarenlang assistent aan het Instituut voor Familiaal Vermogensrecht aan diezelfde universiteit. Ann begon haar carrière bij Marx, Van Ranst, Vermeersch & Partners en was later verbonden aan het kantoor Greenille. Zij treedt vaak op als spreker en publiceert geregeld in diverse tijdschriften. Tevens is zij redactielid van de Nieuwsbrief Successierechten. Als advocaat is zij verbonden aan de balie van Brussel.

Erik Sansen versterkt het fiscale team en focust op de internationale fiscaliteit. Erik is licentiaat in de rechten (KUL), waarna hij zich verder toelegde op het fiscaal recht (Vlekho, Brussel). Erik was voordien verbonden aan het kantoor Loyens & Loeff en vervolgens werkzaam bij Greenille. Hij publiceert geregeld in diverse fiscale tijdschriften en treedt vaak op als spreker. Als advocaat is hij verbonden aan de balie van Antwerpen.

Cazimir werd in oktober 2009 opgericht door Wim Vermeulen, Nathalie Labeeuw, Olivier De Keukelaere, Tillo Dumont en Tim Melis.

Het kantoor legt zich hoofdzakelijk toe op vermogens- en successieplanning, vastgoedfiscaliteit en ondernemingsfiscaliteit.

meer info: www.cazimir.be

dotted_texture