Webinar: Estate planning anno 2021: actuele topics


De sprekers tijdens dit webinar zijn mede-auteurs van het nieuwe tweede boek in de reeks Handboek Estate Planning. Dat nieuwe tweede boek Erfrecht en Giften analyseert de materie aan de hand van handige topics waarin naast het privaatrechtelijke luik telkens ook de fiscale aspecten aan bod komen. De nieuwe Erfwetten van 2017 en 2018 zijn in het boek verwerkt. Het boek bestaat uit de volgende delen: Erfrecht, Giften, de Reserve en Erfovereenkomsten. Dit handboek dat elke deelnemer aan dit webinar ontvangt, is daarom een onmisbaar werkdocument!
Tijdens dit webinar zullen een aantal actuele topics die een grote impact hebben voor de praktijk kritisch besproken en geanalyseerd worden.

Sprekers
Mr. Bart Verdickt, advocaat-vennoot Greenille Private Client team Deloitte LegalMr. Nadja Nijboer, advocaat Greenille Private Client team Deloitte LegalMr. Marie Delbroek, advocaat Greenille Private Client team Deloitte Legal

Doelgroep
Advocaten, magistraten, bedrijfsjuristen, estate planners, notarissen, accountants, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren, fiscalisten, financiële en algemene directies met goede vooropleiding ...


DATUM
Donderdag 20 mei 2021 | Webinar | 13u00 - 16u30
U kunt de opleiding volgen via live webcast. U zult vooraf de logingegevens ontvangen.De webinars zullen na de dag van de opleiding nog vijftien dagen online kunnen herbekeken worden door de deelnemers.

ERKENNINGENU ontvangt enkel een aanwezigheidsattest in het kader van de permanente vorming bij het volgen van de live webcast op de dag zelf.
OVB: erkend voor 3 puntenNKN: erkend voor 3 uurIBJ: erkend voor 3 puntenITAA: erkend voor 3 uurIGO: tussenkomst in aanvraag (enkel indien het webinar live gevolgd wordt)

PRIJS
Ç 295 (excl. btw) inclusief het gloednieuwe Handboek Estate Planning. Erfrecht en Giften ter waarde van Ç 195

******
Annulaties kunnen enkel worden aanvaard indien schriftelijk en minstens 7 dagen vóór de opleiding. Indien u verhinderd bent, staat het u steeds vrij een vervanger in uw plaats te laten deelnemen.
******

Related : Intersentia nv

Calendar

Webinars & Trainings & Events

19 May
logo - company

Les œuvres et inventions de collaboration : comment régler la copropriété des droits...

Ce webinaire donné par Sophie Lens et Olivier Vrins a pour but d’attirer...

More info
25 May
logo - company

Public Procurement Series - Webinar III : Belangenvermenging, beïnvloeding en collusie in het...

Een nieuw jaar, een nieuwe start. In deze uitzonderlijke tijden willen wij u als public procurement team van Lydian...

More info
28 May
logo - company

Hou stress en burn-out op een afstand

Tijdens een training gespreid over twee dagen leer je handige principes en krachtige oefeningen waarmee je stress...

More info
18 Jun
logo - company

Formation – Défi 9 : 9 défis pour écrire sans faute

Vous êtes amené à rédiger quotidiennement des e-mails, courriers, rapports, présentations… Venez améliorer votre...

More info

LexGO Network