Ducere

Address:
Kampelaar 39
2930
Brasschaat

Tel : 03/239.54.67
URL: http://www.ducere.be

Ducere is een onafhankelijke divisie van E&A bvba, die zich tot doel heeft gesteld om mensen bij te staan in hun professioneel en persoonlijk leven.
Ducere houdt zich bezig met :

* het helpen van mensen door coaching en training.
* het opleiden, coachen, trainen en nascholen van leidinggevenden.
* het verlenen van visie aan leidinggevenden.
* de professionaliseren van leidinggevenden door middel van opleiding, coaching, training en nascholen.
* het geven van informatie en nieuws via de nieuwsbrieven.
* Marketing van coaching-, training- en managementscursussen.
* StressManagement, zelfmanagement en timemanagement.
* Persoonlijke groei van mensen, zowel op profesioneel als op persoonlijk gebied.
* Coaching in het algemeen.

Ducere heeft zich tot doel gesteld te zorgen dat ieder mens, bedrijf of organisatie kan rekenen op een coach die kan helpen om problemen binnen (en buiten) het bedrijf te voorkomen of op te lossen. Professionele ontwikkeling heeft nood een goede coach die afstand kan nemen van de problemen binnen het bedrijf.

Leidinggevenden van een onderneming moeten – net zoals professionele sporters – belang hechten aan de diensten van een professionele trainer. Een professionele trainer verhoogt de concentratie van de professionele sporter en verscherpt zijn nauwkeurigheid bij het scoren. De nodige tactiek en structuren worden bijgebracht om de verantwoordelijkheid om te winnen te kunnen dragen.

Netwerkstructuren openen een enorm groot aantal nieuwe mogelijkheden, waarbij een gezonde samenwerking kan ontstaan op basis van vrije keuze. Hierdoor wordt de innerlijke kwaliteit vergroot. De gecoachten trekken samen met Ducere de krijtlijnen van deze innerlijke kwaliteit. Hierdoor moedigt Ducere eigen initiatief, creativiteit en persoonlijke groei aan.
Kwaliteit, professionaliteit, expertise, menselijkheid, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling staat bij Ducere hoog in het vaandel.

Contact :

[email protected]
[email protected]


LexGO Network